Idag jobbade jag delad tur, tog ett extrapass på min ”gamla” avdelning och så jobbade jag kvällen på ”nya”. Jag har fått ett nytt träningschema av Rickard och idag var det dags för pass två. Eller det jag tror är nummer två i ordningen. Ett uthållighetspass, så jag sprang över åtta kilometer i ett behagligt tempo. Det var så fantastiskt vackert att jag var tvungen att stanna och fota längs med rundan. Fotopauserna kompenserade jag med att springa desto snabbare efter pauserna.
Älskar att springa här, det gör mig lycklig!
Det känns att formen finns i kroppen då jag tränade ett hårt styrketräningpass igår utan att det kändes nämnvärt i kroppen.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Skönt med löparflyt, form och vackra omgivningar! 🙂

 2. avatar

  Härliga bilder, önskar jag var lika hurtig själv luffsar jag runt i maklig takt 😅

  1. avatar

   Äsch, jämför dig inte. Huvudsaken är att du rör på dig, oavsett tempo.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: