Fredagens mellanmål: Mango, banan, pekan och kokosnötssmör och så proteinella. Typ som nutella men med proteiner i. Sådär gott för sig själv men så här ihop med det frukten helt okej.
Sitter och försöker skriva några rader men huvudet är tomt och jag känner bara nä. Har ingen lust alls. Det får nog eka tomt här en stund till. Typ till imorgon. Jag kan ju i och för sig berätta att jag har jobbat hela helgen. Igår blev jag inbeordrad till kvällspasset. Fick jobba på min ”gamla” våning och jag blev så glad över att få träffa alla boende igen. Jag har saknat. Verkligen saknat. Vi är inne i en period då det är mycket att göra så det är skönt med ett litet avbrott från det.
Annat som hänt i helgen var att det blev lite shopping på min lediga dag till barnen. Äntligen har jag hittat gymnastikkläder till Ida som hon faktiskt vill använda. Hela eftermiddagen i fredags hoppade hon hopprep och var ute och cyklade i sina nya kläder. Ett par svarta tights med rosa vader och så en rosa topp. Ja, det ska vara rosa. Alexander fick också lite nya träningskläder och nya skor. Samuel var på stan tidigare i veckan och shoppade för sina sommarjobbspengar. Det blev mycket fint till garderoben.
Ikväll var jag och tränade med en kompis, pilates, styrka för armarna och så några kilometer löpning.
Vet inte hur intressant det är för dig att läsa det här men det är det senaste som hänt iallafall. 🙂 Se där, det blev ett inlägg ändå. Har du haft en bra helg?
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jo helgen har varit bra, lugn som vanligt. På tal om kokos-pekansmör så åt jag upp det sista ur en burk kokossmör igår. Det är så jäkla gott så det blir lätt för mycket. Får köpa bara ibland.
  Ja, och så hoppas jag att din mage funkar bättre nu.

  1. avatar

   Skönt med en lugn helg. Ja det är verkligen farligt gott med dessa nötsmör. Får verkligen begränsa mig annars skulle jag lätt kunna äta upp en burk på bara några dagar.

 2. avatar

  Spännande med pekan och kokosnötsmöret, hur smakar det? 🙂

  1. avatar

   Det är verkligen jättegott! Som att äta godis men ändå inte. 🙂

 3. avatar

  Ibland blir det mest bara "babbel", men så måste det ju få vara 🙂
  Det här varit en lång och skön helg. Riktigt social oxå.

  1. avatar

   Härligt med en skön helg!

 4. avatar

  Hej! Svarar på din blogg för det blir lättare för dig att se 🙂 För det första undrar jag om du haft bakgrund av att begränsa mat och portioner? Då kan det bero på det och magen kan ta tid att väja sig vid viss mat igen. Men det kan också bero att all människor är olika och varje kropp fungerar annorlunda. Själv gjorde jag att jag började äta mer grönsaker, för det var det min mage klarade av bäst, sen lägger jag till andra saker också. Inte för att jag inte åt allt möjligt innan jag började göra mina portioner större och oftare utan för att min mage ska fungera så bra som möjligt och jag ville inte göra min helande process extra jobbig, för klart kommer kroppen behöva vänja sig vid viss mat igen. Och för att man inte ska äta allt som man inte ska äta, då kan man hitta det man trivs bäst med och äta extra mycket av det så man slipper suget och vara hungrig.

 5. avatar

  Ibland får man till ett inlägg fast man inte har lust. Jag hade knappt lust och svara på kommentarer idag, men tänkte jag gör någon iaf, och nu är jag snart klar. Det är kul när man väl kommer igång.
  Kul du fick jobba på din gamla avdelning 🙂

  1. avatar

   Jag skjuter alltid upp att svara på kommentarer och så får jag svara på massor på en gång. Så mycket smidigare och bättre egentligen att svara så fort jag ser att någon kommenterat….

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: