Ibland känner jag mig så liten. Som att det jag säger är inget värt. När det är skillnad på vem det är som säger en sak. Det händer ibland att jag säger en sak som ingen lyssnar på alternativt ifrågasätter. Sedan kan någon annan säga samma sak en stund senare och då är det helt plötsligt en jättebra idé. Har du något bra tips på hur man ska hantera sådana situationer? Nu blir det mest att jag inget säger och står bara tyst. Samtidigt blir jag arg över att jag återigen låtit mig bli förminskad. Hatar den känslan (ja det är ett starkt ord men högst aktuellt i det här sammanhanget.) Jag vill vara stark och inte låta mig påverkas så mycket.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Det där är svårt. Att ta plats. Det händer mig också ibland. Prata högre? Undvika de mest dominerande människorna om man kan?

    1. avatar

      Skönt att jag inte är ensam iallafall. Tänker ibland att det är fel på mig….

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: