Är det någon mer än jag som på nittiotalet lyssnade sönder Cranberrries låt zombie? Jag älskade den och gör fortfarande det. Det finns kanske fler covers på denna gamla klassiska låt men Bad wolves version är bara så bra. De gör originalet mer än rättvisa tycker jag. Grymt bra låt som aldrig dör.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Den låten är verkligen grym! 😀 Kramis

 2. avatar

  Håller med dig, lyssnade faktiskt på den idag :D. Älskar Cranberries och brukar ofta lyssna på deras låtar, så den nya covern är helt okej :).

  1. avatar

   Jag älskar också Cranberries! 😀

 3. avatar

  Måste helt klart lyssna! 😀

Kommentera

%d bloggare gillar detta: