27 mars 2023

Härliga fredag

Godmorgon! Jag sitter här med en kopp te och njuter av att vara ledig idag och imorgon. Jag är ganska trött för jag hade svårt att somna igår. Jag har perioder när jag är jättetrött men ändå inte kan sova. Är du också så ibland? Kan i och för sig bero på att jag har haft en intensiv period på jobbet. Nu är det lugnare men det tar alltid lite tid att komma ner i varv igen. Idag är jag sugen på att åka till Tinnerö igen tillsammans med Rickard, ta med en picnickorg och bara vara tillsammans några timmar. Vad har du för planer för dagen?

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Härliga fredag

  1. Peppar, peppar… Men jag har inga direkta sömnproblem. Somnar och sover ofta gott! Fast i natt hade jag en riktigt hemsk mardröm… den vill jag helst glömma.

  2. O ja! Särskilt när månen är fet! Jag tror det är mer vanligt än ovanligt att ha "oregelbunden" sömn. Men såklart viktigt att den är övervägande bra! Och så fint det verkar vara på Tinnerö!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: