Startar måndagen med ett citat!
Godmorgon! 
Jag vaknade strax innan fem efter att ha sovit väldigt gott i natt. Somnade som en sten strax efter tio och har inget minne av att jag vaknat mycket. Det var så skönt! Precis det jag behövde efter den här senaste veckan med dålig sömn och en mage i total obalans. Idag är det jag som börjar med min aloe vera igen och så måste jag strikt undvika allt som jag vet retar min stackars mage. Listan blir längre och längre. Den här veckan har det känts som att jag inte kan äta något utan att få ont. Hur tråkigt som helst…
Jag jobbar till 14 idag och när jag kommer hem ska jag planera kvällens pilatespass. Det ser jag fram mot. Vad ska du göra?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vilket bra citat!
  Jag har jobbat, bakat och varit på föräldramöte. Det blev dock ingen träning idag. Men imorgon 🙂 Hoppas du får ordning på din mage!

  1. avatar

   Det hoppas jag med. Igår började jag med aloe vera igen och idag kom min leverans av silica som ska vara bra när man har problem med magen. Jag hoppas att det ska göra susen.

 2. avatar

  Fy för magbesvär lider ju av sådant själv, till sist ger jag liksom upp vilket är hur som som helst. Jag måste försöka ta hand om magen igen, den blir ju så mycket gladare då.

 3. avatar

  Det låter verkligen inte roligt att både sova dåligt (förutom inatt) och ha magproblem. Hoppas att du får hjälp på nåt sätt!

  1. avatar

   Tack för snälla ord. Jag har börjat med aloe vera igen och testar nu Silica för att se om det kan lugna ner lite. Annars blir det till att gå till doktorn framöver.

 4. avatar

  Hoppas du får en riktigt fin måndag! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: