Jag sitter här i pilatesstudio och väntar på min tur. Lyssnar på musik och hittade en så mysig låt: blommar där du står av Gammal. Jag har inte hört hela låten förut men så bra den är! Har den på repeat och hör den om och om igen. En ny favorit! 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Det var en charmig låt, =D påminner om Maggio och Little Jinder

 2. avatar

  Åh gud så spännande att få höra från en som har levt med psykossjukdom så länge. Å

 3. avatar

  Den låten har jag nog aldrig hört jag, så ska in och lyssna direkt 😀

 4. avatar

  Låten lät fin så långt som jag kom…Dottern sover i R säng när han är iväg och jobbar denna natten och jag min toka satte på och skulle lyssna och hon vakande till. Lovar att lyssna klart imorgon igen.

 5. avatar

  Men vilken fin! 😀

 6. avatar

  Ibland hittar man bara den som känns så rätt. Får ta och lyssna till den

 7. avatar

  Ibland hittar man bara den som känns så rätt. Får ta och lyssna till den

 8. avatar

  Den låten är så bra 😍 jag älskar värkligen den här låten en av mina favoriter just nu

 9. avatar

  Måste ta och lyssna på den! 😀 Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: