Godmorgon! Vad skönt det är att vara hemma igen. Borta bra men hemma bäst stämmer verkligen. Jag somnade som en sten strax efter tio och har sovit riktigt bra i natt. Skärtorsdag är det idag och jag ska jobba hela påskhelgen. Inte långa dagar men varje dag. Jag tänkte passa på att cykla när det är så soligt och fint men så här på morgonen behöver jag både, mössa, vantar och dubbla brallor. 3 minusgrader har.
Boken ovan beställde jag i slutet på mars och först i måndags damp den ner i brevlådan. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Jag är övertygad om att kunskapen som jag kommer få genom den här boken kommer göra mig till en bättre pilatesinstruktör. Med andra ord har jag höga förväntningar. Kommer säkerligen dela med mig av det jag får ta del av.
Njut av din skärtorsdag! Jag ska alldeles strax pallra mig iväg.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Haha ja det är ju den här tiden på året när vädret lurar en. Det ser varmt ut men så går man ut och fryser ihjäl 😂 Kul att du fått hem boken! Hoppas du kommer gilla den.

 2. avatar

  Det är ju verkligen så: Borta bra, men hemma bäst! Hoppas du får en toppenhelg trots jobbet vännen! STOR KRAM <3

 3. avatar

  Det är ju så roligt när man får något som man har beställt som har tagit lång tid att få. Skönt med en cykeltur, här i Norrköping var de lite varme när vi gick upp 🙂

 4. avatar

  Tråkigt att inte kunna vara helt ledig men kanske skönt att jobba lite med hoppas du får en kanon dag i dag 🙂

 5. avatar

  Härligt att du är hemma igen och hos mig är det också väldigt kallt på morgonen. Ha en fin dag! 😀 Kramis

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: