Vi hade bokat rum på Smögens hafsbad, ett fint hotell precis vid en enorm klippa. Vi gick till våra rum och kollade in läget. Middagen skulle serveras tidigast klockan 18 så jag Rickard och Alex gick ut och tog en promenad för att tiden skulle gå lite fortare.
Vi gick bryggpromenaden och jag funderade över hur det är att vara här på sommaren när det är fullt med turister. Får man plats?
Till slut var det dags för middag och efter en lång väntan kom min förrätt in. Jag tog inte soppan eftersom den inte var laktosfri. Funderar fortfarande på om köttet var rått eller inte….
Efter en ännu längre väntan fick vi in huvudrätten och jag tycker de var alldeles för snåla med tillbehören till fisken. En liten skiva kålrot och en lika liten skiva fänkål. Gott var det men jag hade aldrig betalat ordinariepris för den här middagen på grund av mängden mat. Nu ingick den i hotellpriset. Vi alla var trötta så efter middagen gick upp till rummet och jag somnade långt innan tio i den skönaste hotellsängen jag någonsin sovit i. Underbart!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Ohh det är så fint där och jag vet precis vilket hotell ni bor vid, det är ju precis nära allting där

 2. avatar

  Åh vad mysigt att få vara på Smögens havsbad. Någon gång ska jag också åka dit det är ju så himla fint där. Maten såg god ut men rätt lite som du säger 🙂

 3. avatar

  Åh vad vackert det är. Är det möjligtvis runt Smögen på västkusten tro? Maten såg så god ut också.

  1. avatar

   Ja, det är Smögen. 🙂

 4. avatar

  Men åh vilken plats :-o. Blir så imponerad varje gång jag ser såna där små ställen runt kring våra hav i Sverige. Har aldrig besökt själv men en dag hoppas jag på att få göra det :).

 5. avatar

  Jag måste verkligen tjata på min sambo om att vi skall åka till smögen. Har hört så gott om det. Njut nu och ha så trevligt 🙂

 6. avatar

  Men åh vilka vackra bilder! Sån magisk plats 😍 kan hålla med om att det var lite snålt till fisken…

 7. avatar

  Vilka fina bilder 🙂 Det ser riktigt mysigt ut där 🙂 Tråkigt att dom var så snåla med tillbehören till fisken :/ Najs att sängen var så skön 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: