25 mars 2023

Här sitter jag

Godmorgon, jag vaknade en minut innan klockan ringde och studsade upp ur sängen. Skönt att vakna pigg! Jag gick och la mig tidigt igår kväll och somnade snabbt. Vaknade ett par gånger men sedan sov jag som en sten. Härligt! Jag sitter utanför lokalen i Sollentuna och är här för vår närträff. Jag är först så har till och med kommit före lärarna så det är låst. Jag gillar att vara ute i god tid och man vet aldrig med Stockholmstrafiken. Det hade hänt en olycka i södergående riktning men det var inget som påverkade oss som åkte norrut. 
Idag ska vi iallafall prata om psykoser vilket jag tycker är ett väldigt spännande ämne så jag har sett fram mot den här dagen.
Jag bestämde även lite hastigt och lustigt med Julia som är pilatesinstruktör om en pilatesklass ikväll. Så det ser jag också fram emot. Jag har inte tränat med instruktör på nästan ett år och jag känner verkligen att jag behöver det. Så det kommer bli en riktigt bra dag idag känner jag.
Roligt att så många av er är nyfikna på det här med blodsockermätningen. Jag tycker också att det är superspännande att följa hur det ligger. Tänker dock att jag skriver mer om det när jag följt det några fler dagar så jag kan se trenderna på ett annat sätt. Blodsockermätaren har jag beställt från apoteket. 👇👇 Men mer om själva mätningen kommer i ett annat inlägg. Ida
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Här sitter jag

 1. Psykoser är spännande, men så väldigt jobbiga att ha. Jag har själv varit inne i en sån och det var tungt, särskilt för min dåvarande pojkvän som fick stå bredvid och se hur jag förändrades 😒

  1. Jag brukar variera vilket finger jag sticker i så det hinner läka innan jag sticker i samma finger. Men det gör säkert du med. 😊

 2. Jag brukar också alltid vara ute i god tid när jag ska nånstans. För att Jag vill vara säker på att hinna i tid. Kollektivtrafiken kan ju vara lite si och så.

 3. Att vara ute i god tid är alltid skönt tycker jag. Jag hoppas att du slipper parkeringsböter nu som du fick ett par gånger 🙈 så roligt att det är ett ämne din du är nyfiken på 🙂

 4. Haha en minut innan klockan ringde var verkligen bra gjort! Det är underbart att vakna pigg, man blir trött av att behöva vakna av alarm tycker jag. Åh det där med mätningen har jag missat, ser fram emot att få ta del av det sen 🙂

 5. Åh det där är en helt annan mätare än vad jag har. Men vill bara komma med ett tips att alltid tvätta händerna innan du mäter, kan ge falskt utslag annars. De visste du säkert redan men ville ändå säga 🤣

 6. Det är ju så skönt att vakna pigg och utvilad! Det gjorde jag med igår, men idag gick det trögt😂
  Jag är också den som tycker om att vara ute i god tid, och det behövs när man har två små vildingar också!🙈 Ser fram emot att höra mer om blodsockermätningarna!

 7. Vilken tur att du inte behövde känna av kaoset som det kan vara i trafiken ibland här i stan. Blodsockermätningen har jag nog missat så jag får gå tillbaka och läsa på lite om det…Ha det så bra i skolan idag.

 8. Jag vill också vara ute i god tid. Det värsta jag vet är att behöva känna stress och speciellt saker man inte kan styra över. Hoppas det går bra i skolan idag och att pilatesklassen blir bra.

 9. Jag är också en sådan som vill komma i tid, får panik om jag är sen så är alltid way för tidig haha! Låter som ett spännande ämna för dagen.
  Jag mätte också mitt socker ett tag, var spännande att följa. Ska bli kul att se hur det går för dig.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: