Vad skönt att jag får vara ledig idag, jag var helt färdig igår när jag kom hem från jobbet. Mina planer för dagen är att plugga. Ska bara skriva färdigt det här inlägget så ska jag fortsätta lyssna på föreläsningar om psykoser. Allt eftersom kommer jag även kommentera trådarna i vårt forum om beroende. Det får bli när barnen gått till skolan för nu kom tonåringen upp och önskade amerikanska pannkakor till frukost.
Men innan jag tar tag i mig själv måste jag bara skriva och berätta för dig om konstiga drömmar jag haft den senaste tiden. När kroppen börjar bli ketoadapterad så drömmer blir sömnen bättre och man kommer ihåg drömmarna mer och också vad man drömmer. Längtar tills jag verkligen får alla fördelar som finns av att vara i ketos. Hade inte fördelarna funnits hade jag gett upp för länge sedan. Det är tufft!
– För ett tag sedan så drömde jag om att jag var gravid och skulle föda barn. Förlossningen hade startat men jag skulle inte föda barnet på sjukhuset utan hemma hos mina föräldrar i mitt gamla flickrum. Det roliga i drömmen var att en av de boende som jag tar hand om på jobbet var barnmorska och skulle vara med när barnet skulle födas.
– Jag drömde även att jag låg och sov, tog en tupplur innan jag skulle iväg på mitt corefusion-pass. Vaknade dock en kvart innan jag skulle vara redo och klar för att köra igång passet. Stressade dit och på vägen dit hade jag ställt cykeln men när jag kom fram hade cykeln förvandlats till två jordklumpar 😳 Så jag fick springa istället. Men benen ville inte alls, jag kom inte framåt och fick tvinga benen att lägga i en högre växel. Väl på plats var jag inte i gymnastikhallen där jag brukar ha mitt pass utan snarare i en galleria och jag gick fel flera gånger. I drömmen blev det inget pass då deltagarna inte kom. Så jag åkte hem istället.
Jag önskar dig en härlig dag så kikar jag säkert in senare. Men nu frukost. Jag är också hungrig som en varg. Har tagit fram köttfärs så ska steka mina ketobiffar senare under dagen. Foodprep underlättar tillvaron något enormt.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Åh man kan verkligen drömma allt möjligt underligt roligt och konstigt hehe.
  Hoppas du får en bra dag med pluggandet. Kram

  1. avatar
   säger:

   Det gick riktigt bra med pluggandet. Fått massor gjort. 🙂

 2. avatar

  Mums amerikanska pannkakakor lät så gott, fixar du ihop ett par till mig med?😉 jadu drömmar kan verkligen vara så konstiga haha! hoppas di får en härlig måndag fina hanna❤️

 3. avatar

  Dom säger att drömmer man om barnföddaste så ska något ändras i ens liv 🙌🏻

  1. avatar
   säger:

   Men vad spännande! Undrar vad som ska hända då. 🙂

 4. avatar

  Vad konstigt att kosten gör att man kommer ihåg drömmarna mer 🙂 Vi har också tagit fram köttfärs men här blir det köttfärssås 🙂

 5. avatar

  Åh vilken dröm ❤️ jag önskar dej med en underbar dag

 6. avatar

  Haha tänk vilka drömmar man kan få till när man sover! 😉 Hoppas du får en fin måndag!

 7. avatar

  Men jisses så galet drömmar kan göra för oss. Vilken himla tur att du slapp föda barn i flickrummet med dina brukare som barnmorskor eller vem vet det kanske kommer hända inom en snar framtid….

  1. avatar
   säger:

   Nej fy. Det vill jag inte. Eller ibland vill jag ha fler barn men för det mesta inte. 🙂

 8. avatar

  Gud vad underbart med en ledig dag, det behövs lite då och då. Du är verkligen grym som kör på så himla mycket! Vad härligt att det finns så pass många fördelar 🙂

 9. avatar

  Åh, här är en med gravidhjärna som också drömmer väldigt konstigt och hejvilt om nätterna! Kommer alltid ihåg vad jag har drömt dagen efter och ibland är det en och samma dröm som återkommer. Häftigt men läskigt det där. Hoppas de amerikanska pannkakorna var ljuvliga!

 10. avatar

  Har hört att ketos är riktigt tufft. Tror det va det som Dr. MIKE (Youtuber) körde i ett par veckor.

 11. avatar

  Vilka konstiga drömmar, kul att du kommer ihåg vad du drömmer. Men åh vilken god frukost som dina barn får i dag. Hoppas att plugget går bra sen 🙂

 12. avatar

  Så gott med amerikanska pannkakor!
  Men vilka drömmar haha, jag brukar oftast inte komma ihåg vad jag drömmer. Det kanske är lika bra.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: