Godmorgon! Oj vad jag har sovit den här helgen. Så skönt. Idag gick jag upp först vid halv tio, vaknade vid nio. Jag brukar vara riktigt morgonpigg men den här helgen kände jag att nä, jag ska sova. Även om det känns som att jag sover bort hela dagen. Tänker på ett citat jag läste någonstans ”sov som om du får betalt för det”. Det är exakt det jag gjort i helgen. Underbart!
Jag har bara två uppgifter kvar i kursen som jag läser nu: beroendetillstånd och psykoser. Uppgiften om beroende kommer bli klar imorgon och jag har redan gå igenom materialet som handlar om psykoser. Igår scrollade jag på Facebook och såg då en status som en kollega delat. Den här personen har en öppen profil och skriver öppet om hur det är att ha schizoaaffektivt syndrom. Hon delar också artiklar som granskar den psykiatriska vården. Tyvärr så är de flesta låsta om man inte prenumererar på tidningen. Men det var så intressant att få ta del av hennes tankar om hur det är att leva med den sjukdom hon har.
Så psykoser ska jag fortsätta jobba med en stund idag och i eftermiddag ska jag iväg och döma fotboll på Linköpings arena. Det ska bli kul! Vad ska du göra idag?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Underbart med sovmorgon det kan man behöva. Vilken härlig kurs. =)

 2. avatar

  skönt att bara ta det lugnt ibland , kul att du e klar med kurs 🙂

 3. avatar

  Skönt att få lite sovmorgon ibland 🙂 Verkar som en intressant kurs. Sånt har alltid intresserat mig

 4. avatar

  håller med dig om att psykoser är ett intressant ämne att fördjupa sig inom, tycker psykisk ohälsa rent allmänt sällan diskuteras genom att fördjupa dom psykiska sjukdomarna och gå ner in på djupet där! annars idag så händer det inte så mycket tror en lugn dag hos mig passar fint😊

 5. avatar

  Va härligt att du snart är klar med kursen =) vad funderar du på att läsa efter eller är du klar ?

 6. avatar

  Låter verkligen helt underbart att få sova lite extra, det förtjänade du verkligen. Haha underbart citat, det var et väldigt klokt citat må jag säga 🙂

 7. avatar

  Förstår att det var intressant att läsa om! Så starkt av människor som delar med sig!

 8. avatar

  Jag ska bara ta det lugnt idag. Tog ledigt denna helgen vilket är den första sen Januari så det var riktigt skönt 😀

  1. avatar

   Det är du värd! Underbart med en ledig helg efter så lång tid. 🙂

 9. avatar

  Vad kul att döma fotboll :), skönt att få sova ut . Idag ska det tas lite bilder för att kunna lägga ut senare 🙌🏻

 10. avatar

  Kul att du kom över den läsningen på Facebook härligt med lite sovmorgon ☺️ här blir det lungt i dag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: