Känner mig frusen idag, 18 grader i köket bara. Så jag har tre långärmade tröjor på mig varav två är polotröjor och så dubbla brallor och strumpor på det. Det blir så ojämt varmt här när det är så varma dagar men fortfarande kalla nätter.
Jag vaknade 04:20, så onödigt att vakna så tidigt. Jag försökte somna om men jag började grubbla på allt jag vill hinna med idag. Så av förklarliga skäl är jag allt annat än pigg. Får ta en luring senare.
Hur tror du att det känns i min stackars kropp idag efter gårdagens dubbla pass? Pust, det känns vill jag lova. Särskilt i mina vader. Det blev väldigt många benböj så det är klart det känns. En del av den sega och trötta känslan beror säkerligen också på att jag vaknade så tidigt.
Min strikta frukost, ca 10 gram kolhydrater. Det är så gott att steka vitkål och zucchini i smör och sedan krydda med salt och peppar. Mums! 
Mina planer för dagen:
– barnen ska snart väckas, iallafall pojkarna. Ida har varit vaken sedan klockan fem så hon har ätit frukost redan. Slängde in ett gäng baguetter i ugnen som grabbarna kan äta sen när de vaknat.Tappade tråden, hrm…. och glömde visst skriva färdigt inlägget och publicera. Så check då på första punkten.
– plugga, tänkte försöka göra färdigt mina fallbeskrivningar idag.
– jobba 16-21
På önskelistan står en promenad i skogen. Jag skulle även vilja filma något pilatespass, dels till bloggen men också för att ha några videoklipp till instagram. Får se vad kroppen vill senare.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Såg gott ut med avokado. Så frusen av dig? Det är jag också 😂

 2. avatar

  Oj vad kallt det låter buurrrr, man får liksom inte igång värmen då det är ojämt varmt

 3. avatar

  Så tidigt du vaknade, jag är ingen morgonmänniska men ibland önskar jag att jag var det. Men att vakna så tidigt då hade jag behövt kaffe.Starkt. Din frukost ser riktigt god ut 🙂

 4. avatar

  Frukosten ser jättegod ut 👍
  Oj, vad du hinner med på en dag ❤
  Hoppas du sover gott i natt ❤

 5. avatar

  Hoppas du får en fin kväll på jobbet & att det går bra trots att du varit vaken sen tidig morgon! glöm inre att vila också Hanna!

 6. avatar

  Oj vad tidigt. När jag e trött så blir jag alltid så frösen och vill ha mycke kläder på mig. Känner mig också sjuk typ. Konstigt hur kroppen kan kännas när man är trött. Hoppas du känner dig bättre nu

 7. avatar

  Låter verkligen som du fick rejält med träningsvärk där :). Så kände jag lite efter alla promenader jag tog förra veckan också. Är skönt ändå med promenader även om det inte är samma träningsvärk som det du får av din träning :).

 8. avatar

  Det låter som du har goda skäl till att vara trött idag 🙂
  Hoppas du piggnar på dig!

 9. avatar

  Inte så roligt att vakna så tidigt, då hade jag inte ens somnat än. hehe så är också trött idag.
  Det var verkligen en strikt frukost du åt jämfört med mig som tog mig en latte med massa kalorier *s*. men det såg gott ut.
  Hoppas du hinner med en promenad och att dagen blir fin trots trötthet. kram

 10. avatar

  Oj det var verkligen en tidig morgon, man blir helt förstörd när man vaknar sådär tidigt för man är trött hela dagen. Hoppas du kan sova lite längre inatt! Men alltså mums vad gott det där verkar vara, måste testa att göra det 🙂

 11. avatar

  Så drygt att vakna så tidigt haha. Men hoppas nu då att du hinner med allt som du ville idag.
  En powernap är så skönt att mitt på dagen när man fixat med en massa

 12. avatar

  Det var verkligen tidigt :O Förstår att du inte är pigg då 😛 Lycka till med fallbeskrivningarna 🙂

 13. avatar

  Håller med . De är super gott 🙂 brukar jag också göra

 14. avatar

  Gud vad tidigt du vakna , hoppas dig år en bra dag ändå . Fryser också här hemma

 15. avatar

  Lycka till på jobbet ikväll =) och dina fallskrivningar =)

 16. avatar

  så jobbigt när man inte kan lyckas få ordentlig sömn, vaknade också och kunde ej somna om i natt, sitter lite som ett spöke nu haha XD

 17. avatar

  Det var lite onödigt av dig att vakna så tidigt det kan jag hålla med om. Jag hoppas att du hinner med en skogspromenad även fast du verkar ha lite träningsvärk. Jag svarar på din fråga om kost i morgon tänkte jag 🙂

 18. avatar

  Lät väldigt gott! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: