Asunden är en ö på Gotlands östra sida och ligger utanför Slite. Dit åkte vi på torsdagen (25/7) och hit var det lite bökigt att ta sig. Eller egentligen inte men eftersom google maps lurat oss vid ett par tillfällen under resan kändes det helt fel. Men det visade sig vara helt rätt. En slingrande grusväg mitt i skogen är enda vägen dit och sedan åker man över en bro och så är man framme. Inte någon gång under våra Gotlandsresor har vi stött på gutefår men här fanns det mängder som var ute på bete. De ville inte alls att vi skulle komma nära så ifred fick vi vara.
Långsökt att det här 👆 leder till det här. 👇
Och sedan det här: 👇
 
 
Alltså jag kan ju omöjligt visa alla bilder. Men vi klättrade på raukarna, hittade en mysig klippa där vi fikade och njöt av storslagen natur. Vad vi gjorde på kvälen den här dagen vet du redan. Då sprang jag och Rickard lopp i När. En underbar dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Wow, det ser helt magiskt ut! 🙂
    Måste varit helt fantastiskt att åka dit.

  2. avatar

    Wow vilken otroligt vacker plats! Dags att åka till Gotland och utforska känner jag nu 😀 Kram

Kommentera

%d bloggare gillar detta: