Hej mina vännner. Det här inlägget ville jag skriva redan igår kväll men efter matchen så gick jag och la mig och sov och imorse hann jag inte. Det där med att komma upp på morgnarna alltså. Jag måste nog bara vänja och kliva upp direkt helt enkelt även om jag bara vill somna om. Eller komma i säng tidigt. Det är dock lite svårare när jag har sena kvällsmatcher.

Så, bilder från gårdagen var rubriken så det är väl bäst att jag kommer till sak. Jag var ju ledig efter helgens två delade turer så jag satt med mina studier på förmiddagen. Skrev färdigt uppgiften om coachande förhållningssätt och skickade iväg den. Bara någon timme senare fick jag omdömet på uppgiften. Blev väldigt glad faktiskt då jag tyckte det var svårt att svara på frågorna. Fördelen med reflektionsuppgifter är dock att ingen kan säga att man tänker fel, haha.

Eftermiddagen spenderades hos en kompis där hon vaxade mina ben. Det har jag aldrig gjort och det gjorde lite ont, det gjorde mest ont precis på framsidan av benen tyckte jag. Samtidigt pratade vi lite om keto och mycket fokus på hälsa. Det var en mysig stund.
Innan det var dags att åka iväg på fotbollen så satt jag med mitt pass och planerade varje låt och varje övning in i minsta detalj. Nu ska jag bara lära mig passet också. Imorgon kväll efter min match så tänkte jag sitta med det och kanske att jag gör det en stund ikväll med. Vi får se. 🙂
Kvällen spenderades på fotbollsplan. Jag assisterade Rickard i en riktig toppmatch i fyran. Vi hade lite att bita så det blev en lärorik kväll.
Så det var gårdagens sammanfattning det. Idag har jag jobbat till fyra och kom hem för en halvtimme sedan. Får se vad jag bestämmer mig för att göra. Vill helst inte göra något särskilt utan bara ta det lite soft.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Ja det där med att kliva upp direkt,, det behöver jag också lära mig. Det är ju så skönt att ligga kvar och dra sig ❤️

 2. avatar

  Du verkar fullt upp på dagarna så unna dig en skön avkopplande stund.

 3. avatar

  Jobbigt när det är så tufft att komma upp. Kul med uppgiften.
  Vaxa benen var länge sedan jag gjorde! Hoppas du får ta det lire lugnt.

 4. avatar

  Vad härlig dag ändå! Låter super kul! Fotboll igen! Spännande! Får tusan gå på en match snart igen! Hoppas din dag kvart super <3

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: