Det är några år sedan som jag utmanade mig själv: springa milen på 45 minuter och fem kilometer på 20 minuter. Som med mycket annat så rann det ut i sanden. Men, den här utmaningen skulle slå två flugor i en smäll: bli starkare och snabbare löpare samtidigt som jag får bättre kondition till matcherna. Det är lätt att stirra sig blind på att träna inför löptestet och vara nervös inför det men om sanningen ska fram så är löptestet lätt i jämförelse med att springa på fotbollsplan i 2*45och döma herrar. Men jag är motiverad till att träna och att träna tufft. Jag måste också om jag ska ha någon chans att ta kliv upp i domarkarriären. Någonstans känner jag att jag inte vill ge upp innan jag verkligen gett allt. Och då menar jag verkligen allt.
Så jag hoppas på att du vill hänga med mig på min nya utmaning. Jag fick precis mailet med mitt träningsschema från Rickard så nästa vecka kör jag igång. Den här veckan har jag fyra matcher (en var igår kväll) så det blir tufft att klämma in annan träning också. Men vi får se hur det känns i kroppen. Du hänger med va?
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vad roligt att träna hårt på det där viset 😀 Heja dig!

 2. avatar

  Så duktig du är. Heja dig! Jag är inte så duktig på att springa, men ska börja med mina power-walks igen. Kram

 3. avatar

  Heja dig, man blir så motiverad av dig ska du veta! All lycka till dig, för det går om man vill 😀

 4. avatar

  Wow alltså wow. Om jag bara hade din motivation. Min är som bortblåst 😂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: