På lördagen besökte vi Torsburgen, det är Europas tredje största fornborg. Själva borgen finns det egentligen inte mycket kvar av förutom en lång mur. På ena sidan är det höga klippkanter och stup. Det finns även två grottor men vi lyckades bara hitta den ena. Det är ganska svårtillgängligt just på grund av stupen. Inte att ta sig till borgen men området runt omkring.
Med en Nocco i högsta hugg och med en klänning på som jag fick av en vän. Kanske inte den bästa outfiten när man ska klättra runt på klippor men så bekvämt!
Linnés grotta om var en liten besvikelse. Den var för grund. Den andra grottan som inte kunde hitta till skulle vara djupare och det var synd att vi inte hittade den.
Efter att ha varit på Torsburgen bestämde vi oss för att hitta till Bogeklinten. Vi har aldrig lyckats hitta den då gps:en av någon anledning inte hittar den. Just det här raukområdet ligger precis vid vägen och enligt gps:en var vi inte ens framme när vi av en slump åkte förbi. Snavka om tur! Vi klättrade upp för klippan och kikade på utsikten och Samuel klättrade runt på raukarna. Det där med bergsklättring tror jag skulle vara något för honom.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: