29 november 2023

Då var det måndag igen då

Godmorgon måndag! Det är fortfarande lite mörkt ute men det verkar bli en solig dag idag. Det är ju inte helt fel. Jag har som skrivet igår en ledig dag framför mig och jag tänkte faktiskt spendera den med att plugga. Tänkte läsa in mig mer på det som jag jobbat med under terminen.
Det var några av er som undrade om inte julmaten är keto och jo, det är den. I mitt inlägg tankar kring socker så här i juletid så syftade jag mer på snasket och godsakerna. Maten är inte det jag funderar över utan det är allt det andra som är ”problemet”.
Veckans planering kommer här iallafall:
Måndag: Ledig och plugg. Pilates ikväll. När Ida kommer hem från skolan ska vi hjälpas åt att röja i hennes rum. Det har jag bestämt iallafall, haha. Då för henne viktiga leksaker har försvunnit och det är såna där smårpryttlar. Bästa sättet att hitta är att röja samtidigt.Tycker jag iallafall.
Tisdag: Då har jag ett kort pass framför mig 7-13
Onsdag: Ledig från jobbet.
Torsdag: 7:30-13:00
Fredag: 16-21
Lördag: 14-21
Söndag: 7-16
Det som måste göras så här nu veckan innan jul är julköttbullarna, en skinka ska griljeras och så var det där med städningen. Får pyssla lite här och där tänker jag. Jag och Rickard brukar ha uppesittarkväll och slå in julklapparna den 23:e. Samtidigt brukar vi titta på härliga julfilmer.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Då var det måndag igen då

  1. Jag tryckte ju iväg kommentaren för tidigt.
    Vilka julfilmer brukar ni se?
    Vi brukar spela bingolotto och bara mysa i vardagsrummet och några julklappar finna alltid kvar att slå in.

  2. Det går fort att det är måndag igen… Men snart är det långledigt. Jag har sjukt mkt att göra på jobbet. Men det brukar lösa sig.

  3. Jag kan tänka mig att allt annat gott som finns vid jul lockar. Jag hoppas att du kommer fram till något bra. Det låter bra att ta ett röj tillsammans. Jag ska ta ett röj med Loui sen 🙂

  4. Mysigt det låter med julfilmer och paketinslagning, julklapparna slås här in i förväg då vi åker bort på julen och barnen är så nyfikna på vad som ligger i påsarna annars ❤

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: