Godmorgon! Som utlovat kommer här ett foto i timmen från igår. Jag hade en riktigt bra men intensiv dag. Som alltid när jag är i Sollentuna. det var sista närträffen den här terminen och bara tolv dagar kvar. Jag är i stort sett klar med sista uppgiften och tänkte pula med det sista idag.
04:30 Klev upp tidigt. Ska jag sminka mig eller inte var frågan.
05:30 Hej isgata och blankis. Det tog tid att åka till Sollentuna idag…..
08:59 Jag och kurskamraten kom fram strax innan nio. Har nog aldrig kört så långsamt, under 100 hela vägen. Sen finns det puckon som inte anpassar hastigheten efter underlaget. Förstår inte hur de tänker.
9:40 Vi pratade om vad som kommer hända nästa termin, gick igenom kommande uppgifter och pratade lite praktik.
10:40 Vi satt i våra basgrupper och jobbade med en uppgift kring delaktighet. Den skulle redovisas på eftermiddagen och så skulle vi ge kamratrespons på varandras redovisningar. Men nu går jag händelserna lite i förväg.
För de som ville fanns det både pepparkakor, clementiner och L hade med sig lussebullar. Jag åt inget av det. (En liten parentes bara.)
12:00-13:00 Lunchrast. Smidigt med smör i stavar måste jag säga. Men måste man kommentera mitt smör med ”usch vad äckligt”. Ska jag säga samma sak om de som röker? Jag valde att kontra med att jag fettbombar min kropp och andra sockerbombar.
Min lunch! Med smält smör ovanpå. Mumselimums!
14:00-15:00 Vi gick igenom våra arbeten och gav respons. Det är ett bra sätt att lära sig och också förberede sig inför ett par uppgifter framöver som jag vet att vi ska opponera. Vi jobbade med att gå igenom de nationella riktlinjerna vid schizofreni för att ta reda på vilken prioritet åtgärder har.
16:00 Mörkt när jag åkte imorse och mörkt när jag åkte hem. Det tog över en timme i rusningen att komma ett par mil från Södertälje. Helt galet mycket trafik ju!
19:35 Hemma igen. 🙂 Det tog tid att köra hem, dels kö i Stockholm och sedan halka.
21:00 Movienight. Började med Bridget Jones baby men slutade med julfilm på netflix.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  åh vad roligt med en bild i timmen, satt verkligen och hoppades det väntade ett sånt inlägg hos dig idag, tycker dom är så rolig att läsa. haha asså folk att jämt måsta lägga till ett usch, om någon äter något dom själv inte gillar. Tror vi människor gillar att gnälla lite haha. gott med mycket smör ju, dock kan inte ja fettbomba hur mycket jag än skulle vilja pga mina gallstenar haha, så jag får göra precis tvärtom hålla koll på att jag inte äter för mycket fetta saker på en dag haha. Men onödigt att jämt va tvungen att lägga näsan i blött på vad andra väljer att lägga på deras, talrik det är ju deras val va rör det en själv liksom. Fast lite dubbelmoral har ja ju nu, brukar alltid säga usch åt min sambos marktils smörgåsar haha XD

 2. avatar

  Så roligt med ett foto i timmen! Du var verkligen uppe med tuppen må jag säga. Så tidigt vete sjutton om jag hade lyckats sminka mig med drägligt resultat😆
  Men fy tusan för att köra när det är sån halka! Har flackat omkring på vägarna i ur och skur i åratal, och aldrig lyckats bli bekväm med isgata. Dagen verkade vara trevlig iallafall, och kvällen var helt i min smak med filmmys – och bäst av allt julfilm!😄

 3. avatar

  Gillar detta att få följa någon en hel dag. Funderar på om jag ska köra det i morgon igen 😊

 4. avatar

  Åh hade aldrig orkat sminka mig så tidigt haha!! Vilken jäkla isgata, såg ut som här ungefär, var inte alls kul att åka till jobbet. Fint med lite julfika när man sitter sådär även om du inte åt något. Tråkigt att man måste kommentera vad andra äter, fick ofta höra liknande när jag åt lchf. Tröttsamt!
  Skönt att avsluta dagen med filmkväll!

 5. avatar

  Men vilken kul idé att ta en bild i timmen att skriva om sin dag❤️ skönt att kvällen slutade med lite film

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: