29 november 2023

Ett paket från MPWR Sportswear

Det här är inte ett sponsrat samarbete. Men jag vill tipsa om helt fantastiskt snygga och sköna träningskläder från MPWR Sportswear. Det är helt klart det bästa märket jag provat vad gäller träningskläder. Tightsen sitter på plats trots att det inte är något knyt i midjan. Det värderar jag högt. Det värsta jag vet är när jag känner efter en stunds löpning att byxorna bara täcker halva rumpan.
                                      
Jag beställde en fredag, tjugo minuter senare fick jag mail om att paketet var skickat och redan på lördagen kunde jag hämta paketet. Jag gillar verkligen att man får varorna snyggt packade i en låda, att de bjuder på vattenflaska och en gympåse. Visserligen med reklamlogga men det är en petitess.
 
                                  
Jag har tre par tights nu och de är helt klart de bästa! Vad gäller storleken på linnen så rekommenderar jag verkligen att gå upp en storlek om du inte vill ha slim fit vill säga.
Mitt nya set som jag verkligen älskar!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Ett paket från MPWR Sportswear

  1. Fina! Jag köpte ett par byxor från Stronger och älskar dem. Trodde att det skulle vara lite hypat (stavar man så? Hajpat?) men de är verkligen underbara och sitter uppe utan knyt. Tillräckligt höga för att dra över magen också ☺ Kan tänka mig att olika kroppar gillar olika också.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: