Det var länge sedan nu som jag deltog i Elisa´s Fem en fredag. Varje vecka publicerar hon på sin blogg fem frågor på olika teman. Idag tyckte jag att det är dags igen. Men innan vi går in på svaren på frågorna så tänkte jag berätta att jag var på gymmet tidigt imorse. Jag bokade in mig på både cxwrx och tabata. På cxwrx:en var det ny release så det var första gången för alla som var med idag. Hur bra som helst men usch vad jag ångrade mig under tiden jag tränade. Särskilt eftersom jag körde riktigt hårt igår med. Imorgon tar jag en välförtjänt vilodag!
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.
 1. Vad gillar du mest med julen?
 2. Hur kommer du spendera årets jul?
 3. När slutade du tro på tomten?
 4. Byter du någonsin en julklapp du får?
 5. Brukar du ha uppesittarkväll?
1. Det jag gillar mest med julen är gemenskapen och att få träffa nära och kära. Sen älskar jag att få köpa julklppar och ge.
2. Årets jul kommer spenderas här hemma med Rickards familj och på juldagen åker vi hem till mina föräldrar.
3. Jag har aldrig trott på tomten, som barn så var det alltid jag och Marcus som klädde ut oss till tomtar och delade ut julklapparna.
4. Nej det händer inte att jag byter en juklapp. Jag är för snäll och vill inte ”klaga”.
5. Jag och Rickard brukar ha uppesittarkväll den 23:e och slå in julklapparna tillsammans. På tv:n  brukar det stå på en massa härliga julfilmer. (Tänkte sammanställa ett inlägg med julfilmer som jag gillar, fick en fråga i en kommentar och det kommer. 😀 )
Nu ska jag titta på Husdjurens hemliga liv med Ida så hörs vi senare. 🙂
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag byter inte heller julklappar.

 2. avatar

  Duktig du är som kör morgonträning! 🙂💪 Jag tycker också om gemenskapen på julen, att vara mes familjen.

 3. avatar

  Åh Elisas 5 en fredag är så bra! Håller verkligen med dig om att gemenskapen är det bästa med julen & tycker också så mycket om att ge bort julklappar 😃 Så fint att sitta tillsammans & slå in julklappar och kolla filmer dagen innan! Husdjurens hemliga liv har jag sett förresten, tyckte den var bra 😄

 4. avatar

  Så mysigt att läsa detta om hur du ser på julen och upplever den. Tycker verkligen om Elisas fem en fredag :D. Så himla härligt koncept liksom :D. Mysigt där att ha filmkväll på uppesittarkvällen, det kan man ju egentligen också göra. För mig blir det så lätt förknippat med bingolotto tror jag :-p

 5. avatar

  Åh älskar julfilmer, så ser fram emot att få lite tips 🙂 det är ju så härligt med julen, att man faktiskt får tid att umgås på ♡

 6. avatar

  jag ska försöka slå in julklapparna under kvällen. familjesamvaron är viktig under julen. det är ju då alla samlas

 7. avatar

  Oj ja blev nog anonym för 😂😄👍

 8. avatar

  Oj va mycket o läsa 🤣 har nog sett tre julfilmer nu .
  Va duktig du är som tränar så

 9. avatar

  Älskar hennes fem en fredag, så kul. Älskar också att man bara samlas och umgås. Har inte heller bytt någon julklapp. Vi brukar också köra uppesittarkväll men med Bingolotto men i år jobbar jag.

 10. avatar

  Träna inte för hårt så du sliter ut dig. Vilken härlig lista och kul att läsa dina svar och få lära känna dig lite mer =) brukar med sitta uppe på uppesittarkvällen men i år ska jag jobba och kommer hem runt 21:30 och då tycker jag det ät för sent =)

 11. avatar

  Åhh klart du förtjänar lite vila imorgon 🙂 Den där listan med frågor skulle jag vilja svara på också 🙂 Jag är så dålig på sånt där, men vet att mina läsare gillar att läsa mina svar osv 😉 Jag älskar också att köpa julklappar och ge, fast å andra sidan älskar jag att få julklappar också 🙂

 12. avatar

  Mysig jul du har
  Vi brukar oxå del upp firandet
  Våra familjer bor inte i samma stad

 13. avatar

  jo, de sista klapparna… och maten ska vara klart den 23:e

 14. avatar

  Fint att läsa dina svar!
  Önskar en trevlig fredag! /Gerd

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: