Jag vill verkligen varmt tipsa om vår bloggrupp Social media Support and sharegroup. Här delar vi våra bloggar i dagtrådar, skriver engagerade kommentarer i de bloggarna och får nya vänner på kuppen. Engagerade läsare vill vi ju alla ha, hur många har inte någon gång retat sig på kommentarer som inte hör till inlägget. Jag kan sätta check på det iallafall…  Värsta jag vet i bloggandet är när jag lagt mycket tid på ett inlägg och får kommentarer som inte rör inlägget. Men nog om det då det  är dags för veckans länkregn igen. Det är ett bra sätt att öka synligheten på Google så bloggen rankas högre och att nya läsare ska hitta till bloggen. Win-win för alla.
Fröken Rödlök – ett viktigt inlägg om att få problem med kroppen men inte rätt hjälp och bollas hit och dit och ingen som vill ta ansvar.
Madeleine skriver om att ha fått jullov.
Frugan E: Har du funderat över hur det är att leva med hypotyreos? Då är det här inlägget för dig.
Amanda berättar om sin tisdag.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag tycker det är en sådan fin grej ni har kommit på och såklart vill man ju synas på google ;)Älskar gruppen den är så fin men ändå rättvis 🙂

 2. avatar

  Såna grupper är verkligen så bra och det är roligt att man kan stötta varandra och dela! Måste spana in 😀

 3. avatar

  Gruppen är verkligen fin och så kul att få vara en del av den ❤ Det är så kul att få lära känna alla dessa bloggare mer och mer ❤Tack för det jobb ni lägger ner på gruppen.

 4. avatar

  Älskar denna gruppen, man hittar så många spännande nya bloggar och får massor med inspiration! <3

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: