28 mars 2023

Veckans planer

Godmorgon, här brinner andra adventsljuset och jag sitter här i mörkret i köket. Konstigt det där hur det var så svårt att komma upp igår medan jag idag vaknade relativt pigg. Alex är vaken men Samuel och Ida sover fortfarande. De får göra det lite drygt en timme till. Skulle vara trevligt med nybakt bröd till frukost till barnen men tror inte att jag har någon jäst. Scones funkar ju i och för sig. Men det behöver jag inte börja med riktigt än isånafall.
Här nedan följer mina planer för veckan.
Måndag: Förberedelser inför närträff i Sollentuna imorgon. Springa intervaller på bana och så har jag pilates ikväll. Eventuellt är jag med på gympan också. Men vi får se.
Tisdag: Sollentuna hela dagen
Onsdag: Jobba färdigt med sista uppgiften så jag kan ta jullov sedan. Jobbar 16-21. Springa något och så köra styrka. Snabba intervaller kanske.
Torsdag: Jobbar till 16. På kvällen är det luciafirande. På Idas skola är det i andra klass som barnen lussar och nu har turen kommit till Ida. Hon har varit så ambitiös och sjungit och övat på sångerna här hemma.
Fredag: Jag jobbar till tre. Kvällen är oskriven. Förutom ett gäng explosiva styrkeövningar.
Lördag: Sjunga på Rickards jobb och så har Ida kalas. Hon ville bjuda T och dottern W, farmor och farfar och N.
Söndag: Tredje advent och vi får se vad planerna blir.
Jag kan inte förstå varför boende och anhöriga fnissade lite igår när jag kom in… 😜
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Veckans planer

  1. Scones är ju verkligen så gott och speciellt när dom är nybakta och har kommit ut från ugnen. Vad mysigt med lucia. Hoppas det går bra för Ida 🙂

  2. Blev det några scones igår? Så sjukt gott!
    Åh vad mysigt med luciafirande, jag minns när jag själv var yngre och tränade till luciatågen på skolan. Jag ville alltid vara något som inte var "tänkt" egentligen. Tjejer = lucia och tärnor, killar = tomtar och stjärngossar typ.. Jag var tomtemor en gång och sjöng. Ett år var jag en sockerbagare med kavel runt halsen och fastsydda pepparkaksformar i vita klänningen. Sjöng gjorde jag med =)

  3. Åh vad mysigt med tänds ljus🕯🕯 gott med scones <3 det ska jag göra någon dag framför också!
    Men vilken rolig vecka det låter som 😍😍 sjungs önskade man också kunde 😍! Fin bild på er!

  4. Haha, jag kan förstå varför dom boende fnissade när du kom 🙈 Mössan är ju så häftig! Jag känner också piggare i dag än i går när jag gick upp, det är något konstigt med vardagar och helger. Vilka bra planer som du har inför veckan 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: