Min första reflektion från kvällens pass är att ge passet ett riktigt klatschigt namn så blir människor intresserade. Eller så har jag inte presenterat mina pilatespass tidigare på tillräckligt bra sätt, hehe.  På mitt pass ikväll kom tjugo personer och ett så högt deltagarantal har jag inte haft sedan jag hade mina prova på pass i pilates på Hälsofabriken i Åtvidaberg. Det var väldigt roligt att så många ville komma. Jag hoppas bara att mitt teknikstrul inte skrämde iväg folket eller det faktumet att jag fick improvisera, improvisera och så improvisera lite till då jag upptäckte att jag planerat ett alldeles för kort pass. Teknikstrulet bestod i att kabeln inte passar min telefon så jag lyckades inte få till någon musik på passet. Du kan ju tänka dig hur kul det blev, eller inte…. Jag får ta med datorn nästa gång då den sladden borde passa datorn. Gymnastikhallen är nyrenoverad så jag behövde inte prata särskilt högt för att det skulle eka, jag hoppas så att det snart är åtgärdad.
Bortsett från alla ”små” problem var det riktigt roligt att vara igång igen och få hålla pass. Ser fram mot att göra det ännu bättre nästa gång med musik och ett pass där jag inte behöver improvisera så mycket. Men tror jag fick till det bra ändå.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Helt seriöst.. Hur klarar du att stå på det sättet?? .-) 🙂 Surt med teknikstrulet, men kul att så många kom. Hoppas nu att allt klaffar till nästa pass.

 2. avatar

  Vilken underbar bild Hanna! Du sprider så himla mycket glädje och energi 🙂 Kram

 3. avatar

  Va roligt att så många kom på ditt pass 😃 tråkigt med musiken bara, men de löser ju sig till nästa gång 🌸

 4. avatar

  Ditt – skulle det stå 💕

 5. avatar

  Va kul att många kom till fitt pass , det måste va kul o få ledare så . 💕

 6. avatar

  Kul, hoppas de fastnar och kommer nästa gång också 🙂

 7. avatar

  Kul att det kom så många 🙂

 8. avatar

  Så kul att många kom. Då blir man extra glad.

 9. avatar

  Vad roligt att det kom så många :/ Så typiskt att det skulle strula så att det inte blev nån musik :/

 10. avatar

  Va kul att de kom så många! Vore intressant att läsa mer om pilates, har knappt någon aning om vad de är 😃

 11. avatar

  Vad kul att många kom ju 😀

 12. avatar

  Men vad kul att det kom så pass många. Men hoppas att tekniken funkar bättre nästa gång.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: