Det har kliat sådant i hela kroppen efter att få köra ett pass bodypump igen. Jag hade ju sådan otur. Jag sprang löptest, körde ett pass bodypump (inte på samma dag) och därefter blev jag sjuk. Jag hade kunnat köra redan i måndags men då har jag mitt core fusion pass och det blir lite för mycket just nu när jag fortfarande försöker ta det lite lugnt efter sjukdomen. Observera försöker ta det lugnt. Det går ju inte så bra… I söndags grit strength, måndags core fusion och igår spinning. Vad har frun hittat på ikväll då? Jo maken och jag åkte på 45 minuter bodypump. Det blev verkligen ett bra pass, med en instruktör som verkligen kan saker och ting och har koll på teknik. Jag kunde inte låta bli att le flera gånger. Det var så kul! Jag har inga problem med frivändningarna nu, det gick snabbt att lära sig. Fick frågan vad en frivändning är och det är svårt att förklara i text. HÄR (<<LÄNK) finns en video med frivändning. I body pump lägger man till en press upp också. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Åh bodypump var så roligt 😀 Men tyvärr tränade jag det så mycket att jag tröttnade.
  Förstår att det är svårt att ta det lugnt, jag var likadan när jag tränade som mest 🙂

 2. avatar

  Det måste vara skönt med pepp från din man, den turen har ju inte jag tyvärr 😔 svårare att motivera sig då 😔❤

 3. avatar

  Woop woop woop! Sa ju att du skulle älska Les Mills 😉 HEJA DIG HJÄRTAT <3

 4. avatar

  Kan tänka mig att det känns skönt att komma igång igen efter att du har varit sjuk och vilat har du ju även fått ny energi. 🙂

 5. avatar

  Men åh så himla kul med ett så bra pass! Skönt att du känner dig frisk också 😃

 6. avatar

  Va skönt att du får köra ett pass igen. Förstår att du verkligen ville träna Igen 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: