1 april 2023

På Fenomenmagasinet

Igår passade vi på att göra något tillsammans med barnen när vi alla var lediga samtidigt. Valet föll på Fenomenmagasinet i Gamla Linköping. Här får man testa uppfinningar och lära sig en massa fakta om allt möjligt.
Det var strålande sol och så mysigt att få strosa fram på gatan! Har varit här många gånger men tycker alltid att det är så mysigt. Jag kan inte tröttna. Dock så dröjer det lite för lång tid mellan gångerna.
Jag och Alex gick in i ett litet lekhus där mina ljusrosa skor fick en helt annan färg i uv-ljuset. Det var väldigt häftigt att se faktiskt.
Hur kul var det inte att leka med olika bakgrunder. Det fanns Super Mario och Star Wars bland annat. Man kunde även låtsas att man var väderuppläsare. Hur kul som helst.
 
Här i legohörnan blev jag precis som ett barn. Det var så kul att bygga och vi byggde torn och Idas blev till slut högst. Mitt och Alex bara rasade och Samuel ville bygga ett fort.
Så här såg det ut när man hade händerna på.
Och när man tar bort händerna ser det istället ut så här. Skulle tagit ett kort på texten för nu kommer jag inte ihåg vad som händer i kulan.
Hade du en bra fredag?

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “På Fenomenmagasinet

  1. Åh vilket roligt ställe, superkul för barnen att få testa en massa uppfinningar (och för vuxna också 😅) Hoppas du haft en fin kväll🌸

  2. Det var ju allt en mysig fredag att få umgås med hela familjen. Det är ju så uppskattat och har aldrig varit p de stället. Men det ser verkligen ut som ett ställe som är roligt att uppleva 🙂

  3. Vad kul att kunna hitta på något hela familjen tillsammans, tid är guldvärt, tror man glömmer bort hur dyrbart det är ibland. Och verkar som att ni verkligen fick en helt perfekt dag också!

  4. Ååh vad underbar fredag ni verkar haft, kul att hitta på sånt när man är lediga alla tillsammans, händer ju inte så ofta. Cool dunder kulan var, den borde ju känna av energier eller beröring, idk. Sånt där med teknik och sånt har jag aldrig förstått mig på. Kram <3

  5. Men så härligt att umgås tillsammans. Vi hade något liknande där jag växte upp, älskade de som barn. Vår fredag var bra men lugn.

  6. Åh vad kul! jag gillar verkligen såna platser där man får testa, bygga och göra själv. För barn tror jag även det är superbra!
    Jag hade en lugn kväll hemma med födelsedagsfirande. 🙂

  7. Blir så glad över att det finns sådana här ställen utspritt på lite olika platser i Sverige. Så att man kan få se, uppleva och lära sig någonting nytt, speciellt tillsammans med hela familjen. Tror Lilla My börjar bli redo för museum och annat kul nu när hon snart fyller 3 år ❤️

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: