27 mars 2023

En förmiddag vid sjön

Igår åkte jag och Rickard till Tinnerö och Rosenkällasjön. Här där jag bor var det strålande sol så ville åka dit och fota vinterbilder och njuta av den vackra naturen. Dock så sken solen bara här men vad gjorde det. Det var så mysigt att vara där tillsammans och prata och promenera lite.
Det var så annorlunda att vara här och se samma platser från en annan vinkel. Rosenkällasjön är inte direkt en badsjö, utan det är en fågelsjö så man hoppar inte direkt i här och badar. När jag är här brukar jag alltid vara uppe på berget. Men inte idag. Idag var jag ute på isen istället. Skulle gärna ta med barnen hit och ha en härlig picnic.
Såklart vi inte kan undvika att göra en parplanka.
Och jag har aldrig gjort en teaser ute på is så det var jag tvunget att göra igår. 🙂
 
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En förmiddag vid sjön

  1. Det där är vad jag kallar livskvalitet!😊 Så underbart att vara ute och njuta tillsammans i fin natur! Det verkar vara en perfekt plats för en familjepicknick😊

  2. Ser super härligt ut att få komma ut sådär tillsammans, fina är ni med! Skrattar lite åt att ni såklart måste "träna" lite med, hehe!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: