I eftermiddags var jag och Ida på bio och såg filmen Bamse och dunderklockorna. Alex tyckte inte att det var någon film för honom så han ville inte följa med. Jag tyckte att filmen var helt okej. När vi kom hem spelade vi monopol. För en gång skull förlorade inte jag. Det har jag nog inte berättat någon gång men jag är verkligen en dålig förlorare när vi spelar monopol. Kanske för att jag förlorat alldeles för många gånger, haha. Vi satt i säkert tre timmar och spelade tillsammans. Hur kul som helst!

Efter spelkvällen så ställde jag mig på löpbandet och sprang en runda. Körde i intervallform kan man säga och tänkte berätta mer om passet i ett annat inlägg.

Har du haft en bra dag?

 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Åh, jag & min lillebror satt och spelade Monopol i flera timmar häromkvällen också! SÅ roligt! Dock förlorade jag 🙁

 2. avatar

  Nja, Bamse är inget för mig heller =) Jag vill gärna se Bohemian Rhapsody! Ska tvinga mannen att följa med mig. Jag har tränat skrattmusklerna idag minsann =)

 3. avatar

  Jag har hört att många gillat Bamse filmen. Monopol är riktigt kul och som vanligt blr några sura när vi spelar det

  1. avatar

   Förra gången vi spelade gick jag i från för att jag blev så sur. 😛 Pinsamt att erkänna men sån är jag. 🙂

 4. avatar

  Vad mysigt med en familjedag med bio och sällskaps spel, monopol är ju så kul! Jag har ibland tänkt på att vilja skaffa ett löpband då det är enkel träning om man vill motionera och så vill jag röra på kroppen men tycker det är pinsamt att gå på gym då jag har rullstol. Men vad skönt att du har ett löpband 🙂

  1. avatar

   Får jag fråga varför du har rullstol? Det var lite ledsamt att du tycker det är pinsamt att gå på gym av den anledningen. Jag tycker inte att du behöver känna så.

 5. avatar

  Starkt att kuta på kvällen efter en aktiv heldag. Själv har jag "bara" städat, kutat och jobbat till sent. 🙂

 6. avatar

  Vad mysigt med bio! Jag hade tänkt ta med tjejerna på den om det hinns med medan den fortfarande går på bio!
  Haha jag förstår dig helt, jag är också en dålig förlorare🙈

 7. avatar

  Låter som en finfin dag! Vi såg också Bamse-filmen i veckan! Femåringen älskade den 😊

  1. avatar

   Den var verkligen super! 🙂

 8. avatar

  Vet du? Jag tror att vi alla är dåliga förlorare i monopol, det spelet har verkligen en tendens att dra ut folks värsta sidor hahah. Skönt att du vann denna gång 🙂

 9. avatar

  Åååh vad mysigt att gå på bio, älskar bamse ju! Är också så dålig förlorare, inte bara när de gäller monopol utan alla spel. Men jag är även en så dålig vinnare, hahah<3

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: