Den här veckan känns som en enda lång intervall som aldrig tar slut. Jag gick och la mig vid åtta i gårkväll och somnade som en sten. Trots det så stängde jag av klockan när den ringde och somnade om. Vaknade med ett ryck kvart över sex så jag hann till jobbet med goda marginaler. Längtar efter att få vara ledig. Den här veckan får jag verkligen känna på hur det är att jobba rak vecka och det är verkligen ingenting för mig. Jag behöver mina pauser. Hur mår du idag? 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Nä jag kan inte heller jobba raka veckor, själv behöver jag vilan på morgonen, kommer inte upp pga värken 😔
  Snart är veckan slut och du får vila ❤

 2. avatar

  Jag mår bra idag, dock lite trött. Skönt du hann i tid till jobb 🙂

 3. avatar

  Jag mår okej idag. Lite väl trött bara❤

 4. avatar

  Så skönt med lite pauser i bland

 5. avatar

  Vad skönt att du fick sova ut om du är så trött 🙂 Vilken tur att du hann till jobbet ändå 🙂

 6. avatar

  Vilken tur att du han till jobbet trots att du somnade om. Hoppas du snart får vila ordentligt.
  Idag har jag världens enerig och känns som att jag gjort så himla mycket redan fast jag inte har gjort det hehe

 7. avatar

  Jag mår bra men är så trött! 😴 barnen har inte låtit mig sova ordentligt under de senare nätterna så man blir lite sliten 😆 jag längtar också till helgen ☺️

 8. avatar

  Aj aj aj, se till att få någon form av mental återhämtning också, det är ju inte bara kroppen som jobbar även hjärnan förväntas ju vara på plats😉 Var rädd om dig hörru, vi uppskattar ju din blogg!

 9. avatar

  Håller helt med! Alla behöver sina pauser! 🙂

 10. avatar

  Det är full rulle i skolan för min del annars är det bra

 11. avatar

  Förstår att du längtar efter ledighet. Jag somnade igår kväll runt 22 och vaknade 4 timmar senare och kunde inte somna om. Rätt så jobbigt.
  Önskar dig en fin dag!

 12. avatar

  Hoppas du härdar ut och tar dig igenom veckan ändå <3 Jag är trött, men ska inte klaga.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: