Godkväll! Kikar in lite snabbt bara för att säga hej. Jag ligger i sängen och ska alldeles strax sova. Imorgon ringer klockan tidigt och jag tar min packning för att par dagar uppe i Sollentuna. De första två veckorna skulle handla om att lära sig plattformen och sedan drar vi igång med en 40p kurs med omvårdnad vid psykisk ohälsa. Vi kommer gå igenom allt möjligt som psykoser, ungdomar med psykisk ohälsa, äldre med ohälsa med mera. Oj så spännande det kommer bli!
Under dagen tänkte jag försöka ta ett foto timmen med undantag från när jag sitter i bilen såklart. Så får du följa med under min dag fast i efterhand. Vad tycker du om det?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vad roligt att komma iväg och förkovra sig lite!

 2. avatar

  Åh så intressant det låter. Önskar jag också kunde plugga det. Men å andra sidan läser jag ju till förskollärare för tillfället. 🙂

 3. avatar

  Det låter jättespännande!😊 Vilken intressant utbildning du ska läsa! Kul att åka iväg också😊 Lycka till och hoppas att du får många kunskaper med dig!

  1. avatar

   Tack snälla! Det känns väldigt roligt och spännande. 🙂

 4. avatar

  Oj, så spännande det låter! Och så viktigt! Med tanke på hur många som mår dåligt idag så skulle man ju önska att fler inom vården hade mer utbildning kring psykisk ohälsa.

  1. avatar

   Det önskar jag med. Jag har inte tidigare insett hur vanligt det är med psykisk ohälsa. Det blev en realitycheck på något sätt.

 5. avatar

  Det blir superspännande ❤

  1. avatar

   Ja det tycker jag med. 🙂

 6. avatar

  Gud så spännande! Ser ut som att du är riktigt förberedd med både Nocco och Nick’s. Ungefär sådär såg min överlevnadsväska ut när jag jobbade långa jobbpass på Leo’s lekland innan jag bytte jobb. Ska definitivt kika in här senare idag och se om du fått upp något inlägg med bilder. Lycka till och ha så kul!

  1. avatar

   Ja jag var väl förberedd. Kan tänka mig att det blev långa dagar på Leo´s. Vet inte om jag hade stått ut. 🙂

 7. avatar

  Spännande 😀

  1. avatar

   Ja det tycker jag med. 🙂

 8. avatar

  Men guuu vad spännande!! Ser verkligen fram emot att få följa =) Kram <3

 9. avatar

  Så spännande. Vad ska du läsa? Ska du bo borta nu då i några veckor? Spännande att läsa om psykiska ohälsa. Alla lycka till

  1. avatar

   Jag ska läsa till specialistundersköterska inom psykisk ohälsa. Första kursen är på två veckor men jag är bara iväg två dagar. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: