… Men däremot ett kort och intensivt intervallpass med en löpcoach. Vi körde löpskolning och sedan tuffa intervaller. Ganska matchlikt men vad vi skrattade när vi skulle göra löpskolningsövningar. Det är bra övningar men det ser lite roligt ut, hehe. Intervallerna vi körde var två olika sorter, dels lite längre och sedan en variant på ”idioten”. Sjukt jobbigt men så bra för explosiviteten.
När vi inte sprang så pratade vi om våra målbilder som vi gick igenom på kursen och det är dags att uppdatera målen. För mig kommer det fortsatt vara att jobba med explosiviteten och bygga styrka. Nu är det flera månader sedan som jag var på gymmet och jag saknar det en hel del faktiskt.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Härligt att prata om trigga igång så du känner liten sug till gymmet igen, det blir en höstpärla =D

Kommentera

%d bloggare gillar detta: