5 december 2023

En hemmadag med läsning i soffan

Idag tog jag sovmorgon till nio. Det var så skönt att ta igen en del sömn. När vi var på Gotland sov vi inte särskilt bra då det var varmt i lägenheten och så var vi ute i värmen och röjde varje dag.
Jag har suttit och gått igenom bilder från Gotland och skrivit inlägg om allt som gjorts. Jag har så galet många bilder och det var nästan omöjligt att välja bilder. Men nu är det klart iallafall, har tidsinställt alla inlägg så de kommer pytsas ut allt eftersom. Idag tänkte jag bara ha en lugn hemmadag förutom mittsäsongsträffen med domarklubben ikväll. Är så nojig, tror de kommer överraska med ett löptest och jag litar inte på formen.  Dock så passar det bra med en sådan överraskning just idag då det är grått och regnigt och inte ens tjugo grader ute. Tycker det är skönt med en paus från värmen.
Nu tänkte jag sätta mig och fortsätta läsa på en bok som jag började med på färjan hem. Nämligen boken ovan. Den filmen som spelades på färjan var Bohemian rapsody om Freddie Mercurys liv. Den var riktigt bra och jag och Samuel fastnade i den. Iallafall, har du läst boken?

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En hemmadag med läsning i soffan

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: