31 mars 2023

En löprunda på hälsans stig

Det blir mycket träning på bloggen nu. Men så fort jag är hemma så kommer jag berätta om allt vi gjort. Att ladda över bilder från systemkameran tar inga tider men däremot att lägga upp bilder på bloggen via datorn funkar inte på grund av att wifit på campingen är riktigt dåligt. Man loggas ut hela tiden. Riktigt tråkigt faktiskt. Men nog babblat om det. Kvällens pass tänkte jag skriva om. Varje gång som vi varit här på Gotland så har vi gått vissa delar av Hälsans stig. En runda här i Visby som är sju kilometer lång och som man kan hoppa på var man vill. 

Ikväll bestämde vi oss för att springa hela rundan. Vi sprang iväg tillsammans och värmde upp de första två kilometerna. Därefter satte jag på musik i lurarna och Rickard sprang iväg i sitt tempo. Vilken skillnad det är för mig att springa med musik och utan. Tycker inte om att höra mig egen andning. Så nästa gång jag springer med mitt 💗💗💗 så får han stå ut med att jag är lite halvsocial. 

Var bara tvungen här att stanna och ta en bild. Helt fantastiskt vackert. 

Precis vid Gustavsvik där vi hyrde vår lägenhet ligger ett naturreservat. Galgbacken heter det. Mindre charmigt namn men imorgon vill jag utforska det lite mer. Älskar Gotland! 😍😍

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En löprunda på hälsans stig

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: