1 april 2023

Resdag och i hamnen

Vi har varit på Gotland i några dagar men är nu hemma igen. En del har jag kunnat blogga men då har jag använt bilderna som jag har haft på telefon. Wifi:t i lägenheten var rktigt dåligt så jag prioriterade inte att ladda upp en massa bilder. Men jag hoppas att du vill hänga med på vår resa så här i efterhand istället.
På onsdagen den 24 juli vaknade jag med ett ryck tjugo över fem. Visste att klockan skulle ringa klockan sex och när jag hörde Rickard kliva upp var jag helt säker på att vi försovit oss. Men det hade vi inte. Det var verkligen goda marginaler. Dagen innan var det mesta med packningen klart men det fanns lite kvar att göra. Jag skulle skriva ner några rader till grannen som skulle ta hand om Samuels ödlor och så ville jag hinna blogga lite. PÅ tisdagen hade jag tidsinställt fem inlägg så bloggen inte skulle stå tom ifall att jag inte skulle ha tid/lust/inspiration till att skriva ner några rader.
Vi kom iväg tre minuter innan bestämd tid. Då hade vi ändå sprungit in och ut, larmat på och av då vi glömt diverse grejer.
I hamnen i Oskarshamn så såg det riktigt ruskigt ut.
Men blickade man ut över havet var det desto finare.
Undrar om det här är ett hotell?
Samuel och Ida ville inte hänga med ut på däck när vi lämnade Oskarshamn men jag och Alexander gick med Rickard ut. Jag blev höjdrädd och kände hur jag blev alldeles illamående. Så till slut fick jag gå in. Fotade ett helt gäng bilder men det blir nog lite mycket att lägga ut här. Precis som förra året bokade vi en kupé och det är så smidigt att kunna gå undan. Pyssla lite med smått och gott och inte bekymra sig över om man stör de andra resenärerna. Ida hade med sig målarbok och pennor, jag läste lite i en bok och likaså Alex roade sig också med bokläsning.
Överfarten gick så smidigt och när vi kom fram checkade vi in i lägenheten, en trerummare vilket var så smidigt.Alla får sitt behov av space. Den enda nackdelen var att det blev galet varmt. Alltså som en bastu. Så sömnen var det si och så med.
 
Barnen fick vara kvar i lägenheten medan jag och Rickard åkte iväg för att handla. Jag köpte ett par skor och så köpte vi hem mat. Vad vi gjorde resten av den kvällen kommer i nästa inlägg.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: