2 oktober 2023

Fem fakta om mig

Sara skrev om sina melonskott, att hon hade massor så jag skrev att hon kunde skicka några till mig. Jag var seriös med frågan men jag trodde inte hon skulle göra det. Så döm om min förvåning när hon faktiskt skickade några stycken till mig. De hamnade i min pallkrage igår kväll. Hoppas på att de tar sig. 🙂
– Jag drömmer om en liten kryddträdgård och en egen odling med grönsaker. När jag slutat plugga, blogga, you name it, kommer jag kanske ha tid att ta tag i det.
– Det här med att jag inte har tid är en sanning med modifikation. Jag har tid, frågan är vad jag väljer att lägga tiden på.
– Jag tycker inte om hundar. Det beror på en hund i min närhet som alltid skäller, morrar och gör utfall mot mig när jag kommer. Det värsta är att ägarna inte säger ifrån utan låter hunden hålla på.
– Just nu känns det som om min dröm om en egen pilatesstudio kommer förbli just en dröm. Men jag ska inte säga det egentligen för hur mycket jobbar jag för att min dröm ska bli sann? Inte mycket ärligt talat.
– Jag har inte tränat pilates på en vecka och jag börjar bli sugen. Och så stelnar jag till.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Fem fakta om mig

  1. Hade egentligen inte tid, men dina inlägg var så bra att jag läste tre stycken i rad och började skratta – jag har inte tid haha” Klart jag har, men just nu valde jag att spendera den en extra stund hos dig istället för att sova. Känner igen det här med att tänka at man har drömmar om något, men kanske inte jobbar så aktivt för det. Samtidigt kan man också gå i fällan att jobba stenhårt för en dröm, man inte visste om var något man influerats av för att alla andra verkar göra det. Älskar detta ämne, kan reflektera i evigheter om ddrömmar, mål och vision.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: