25 mars 2023

Jag är i Västerås

I år hängde jag med ett gäng av Östergötlands domare till Västerås och för att döma Aroscupen. Bussen skulle gå från Linköpings arena halv sju och ställde klockan på fem. Men jag kunde inte somna igår så av förklarliga anledningar stängde jag av klockan utan att jag märkte det. Som tur var så hade Rickard ställt klockan så det jag hade tänkt hinna på en timme fick jag istället en halvtimme för att göra. 
När vi kom  till Västerås blev vi inkvarterade i en stor sovsal och hade sedan samling där vi gick igenom viktigheter att tänka på under helgen. Blev tilldelade dagens matcher och jag och L knallade bort skolan där lunchen serverades. Men innan vi fattade åt vilket håll gps:en ville att vi skulle gå var vi som två yra höns. Men det bjuder jag på. 
Jag och de andra tjejerna fick förmånen att döma på solid park arena. Det var så fint och även skönt att få springa på konstgräs. Jag började med att assistera två matcher och så hade jag mitt hd-uppdrag klocka  sex ikväll. Jag hade på känn att  det skulle bli en tuff match och mycket riktigt. Jag hade en hel del tuffa situationer att bedöma men som helhet gick det riktigt bra. 
Jag har tidsinställt inlägg som kommer upp under helgen och i mån av tid så uppdaterar jag bloggen. 😊
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Jag är i Västerås

  1. Va att du inte sa att du skulle till Västerås då hade jag ju kunnat komma förbi och säga hej… Fast nu kom jag ju på också att jag inte alls kunde i torsdags ändå. Men om du kommer till Västerås igen så säg till:D

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: