– Läste ett så träffsäkert inlägg hos Martina ikväll. Det var precis det jag behövde läsa i mitt virrvarr av tankar. Citat: ”så länge man gjort SELF LOVE och SELF CARE till sin livsstil och ser till att ta hand om sig själv så bra man kan givet förutsättningarna!” Sammanhanget? Klicka in HÄR och läs. Det är så lätt att tänka att ”typiskt, nu har jag klantat till det igen.” Men det är dumt att vara hård mot sig själv. Det är okej att börja om. Man måste inte vara perfekt!
 
– Måste jag ha vilodag bara för att det är dagen efter match? Nej, har jag bestämt. Ibland dömer jag ju match två dagar på rad och det går ju bra. Så vad blev det idag? Jag värmde först upp på löpbandet. Tänkte jogga men mitt vänstra knä sa i från. Inte en chans att det hade gått att springa. Men däremot så gick det att promenera och sedan köra ett gäng explosivitetsövningar. Vad svårt det är när jag inte har Rickard som peppar mig. Drog igång en tabatalåt på Spotify och då blev det lite mer fart på benen. Jag körde modifierade burpees, ”upp ner” (ner på mage så snabbt du kan, upp och sedan ner på rygg och upp. Repetera tills du inte orkar fler.
 
– Idag var det tungt att jobba. Det var fullt upp från att jag kom vid två till jag gick hem vid nio. Det är lite charmen med mitt jobb då ingen dag är den andra lik. Men jag är trött nu och vill sova!
 
– Kanske att jag ska byta jobb. Den tanken svischade genom huvudet på vägen hem från jobbet. Vet inte var den kom ifrån och jag vill egentligen inte byta jobb. Inte från ett vårdjobb inom äldreomsorgen till ett annat inom samma område iallafall. Jag vet vad jag har, jag vet att jag trivs bra så det vill jag inte byta bort.
 
– Tänkte på mina mål som jag ställt upp för juni. Ett av dom har jag misslyckats med helt. Vad hårt det låter att säga misslyckats. Jag vill nog hellre tänka att just det målet har prioriterats bort fast det är det som jag behöver mest. Det är dock en vecka kvar på juni så kan reparera det lite. Med start imorgon!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Man tänker ju så till och från många ggr, man känner ju just så sådana ggr då det är lite extra på jobbet, men i slutändan så är man ju trygg där man är

 2. avatar
  säger:

  Om ditt mål inte blir som du tänk inför juni så finns ju alltid juli 🙂 Jag tror faktiskt att det kommer bli riktigt bra för dig! Hejar på dig och kommer fortsätta kika in här fast min blogg inte kommer vara så aktiv en stund framöver.

 3. avatar

  Men åh! SÅ kul att få hänga med i dina tankar lite! Du är verkligen en sån fantastisk person, så det är verkligen så härligt att få följa dig! KRAM <3

 4. avatar
  säger:

  Det är viktigt att trivas med sitt arbete. Kram!

 5. avatar

  så rätt alla gör ju misstag, det är ju bara göra om gära rätt så att säga, och ibland krävs det några mislyckanden för att sedan lyckas med ❤

 6. avatar

  Ja kan tänka mig att du var lite trött när du kom hem men det är ju så skönt när man har saker att göra, så tiden går. Vilket bra citat hon skrev Martina 🙂

 7. avatar
  säger:

  Du värkar ha så mkt energi. Kära väl 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: