Godmorgon! Igår tog jag en bloggpaus, först jobbade jag till tre och sedan åkte jag hem och slängde mig i duschen. Det var dags för grillkväll med domarklubben. Vi var inte så där jättemånga men var trevligt ändå. Såg på matchen mellan Sverige och USA och det var trist att Sverige torskade men väntat.
Vid lunch igår blev det världens åskoväder. Var helt fascinerad av mängden vatten som föll och hur det ven i träden.
Jag hoppas verkligen att blogg.se snart får ordning på statistiken. Just nu känns det som att jag skriver för mig själv. Så tråkigt ju! Nu under helgen lär det dock inte hända så mycket såklart.
Midsommar idag alltså och var har tiden tagit vägen? Det har gått alldeles för fort. Idag är planen att vi ska åka till mina föräldrar och fira bror min och så äta grillat. När vi är där tänker jag inte köra keto. Jag vill äta mammas goda potatissallad och jordgubbstårtan som Marcus har önskat. Magen är redan helt knäpp och ond, den kan knappast bli värre. 😵
Rubriken då? Igår fick jag besked om att min sista uppgift för den här terminen är godkänd. Den här uppgiften är den som jag var minst säker på när jag klickade på skicka in så jag är glad att den inte behöver kompletteras. Så, nu släpper jag böckerna till femte augusti när höstterminen börjar igen.
Jag önskar dig en underbar midsommar med massor med god mat och trevligt sällskap!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Grattis till godkänd uppgift, så skönt när man kan lägga en sådan uppgift bakom sig. Grymt jobbat! Ta nu ett skönt sommarlov ❤
  Du skriver inte för dig själv, vi läsare finns här ❤

 2. avatar

  Skadar inte att fuska nån gång ibland. Så länge man inte fuskar med nått som man är allergisk mot.

 3. avatar

  Att blogg.se ofta strulat med statistiken är en utav anledningarna till att jag valde att byta efter många års trogen tjänst. För visst blir man mindre motiverad om saker och ting inte stämmer. Hoppas att det löser sig illa kvickt! Vi fick också åsk- och blixtoväder här i Västerås igår. Helt sjukt! Skönt med lite friskhet som drog in men sen var det 30 grader varmt en timme senare.

 4. avatar

  vad skönt du fick godkänt på sista uppgiften , vi ska också grilla idag, hoppas du får en jätte mysig midsommar fina hanna kram ❤

 5. avatar

  Skönt med blogg paus också! Skulle behöva det också! Men är så inne allt jag vill ha mål. Blogga varje dag!
  Ush för åskvädret! Hoppas på en fin dag ❤️

 6. avatar

  Skönt med blogg paus också! Skulle behöva det också! Men är så inne allt jag vill ha mål. Blogga varje dag!
  Ush för åskvädret! Hoppas på en fin dag ❤️

 7. avatar

  Det är ju alltid mysigt när man är ett gäng som grillar och umgås. Skönt med lite sommarlov ❤️

 8. avatar

  Åh va skönt att du blev godkänd och kan ha sommarlov i lugn och ro utan att tänka på skola.
  Det är så myigt med oväder (ibland) tycker jag!!! Här har det oxå åskat och regnat senaste dagarna 🙂
  Hoppas du får en skön midsommar,
  kram kram

 9. avatar
  säger:

  Ha ett fint sommarlov och lägg inte en endaste tanke åt pluggandet nu. Ha en jätte fin midsommar 🖤 kramiz

 10. avatar
  säger:

  Åh de låter som ni hade en härlig dag igår! Om man inte räknar ovädret då. Glad midsommar!

 11. avatar

  Härligt att ta semester från allt pluggande det gör du rätt i 😊. Du får ha en bra midsommar . Man måste få ta en paus från bloggen då och då 😊

 12. avatar

  Försök tänka med statistiken att den säger otroligt lite, kolla på alla kommentarer istället det säger med om läsare :). Tror det överlags kollas allt för blint på statistik, när det egentligen är responsen man vill ha :D.
  Låter helt rätt att du tog bloggpaus igår och njöt av livet istället :D. Det ska man 🙂

 13. avatar

  Usch, det verkade verkligen vara dåligt väder överallt! Vi hade sånt dåligt väder med igår men idag är det helt okej iaf. Hoppas du får en fin midsommar 🙂

 14. avatar

  Så mysigt att umgås och grilla, de är ju det bästa! Skulle åska här med men dök aldrig upp tack och lov. Skönt med sommarlov, bra kämpat.

 15. avatar

  Bah jag trodde att du skulle ta sommarlov från bloggen för och tänkte ”Neeeej Hanna! Vad ska jag då roa mig med?”. Klart att uppgiften blev godkänd, var stolor över dig själv nu!

  1. avatar

   Nej, bloggen tar jag inte sommarlov från. Den är min bebis. 🙂 Korta pauser som igår är en annan sak. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: