30 mars 2023

Ett impulsivt spinningpass

Jag har varit ute och dömt fotboll idag och precis när jag skulle hoppa in i duschen skrev Sofia till mig och undrade om jag ville hänga med henne och köra spinning. Hon skulle köra 90 minuter och jag som precis dömt en tuff fotbollsmatch funderade över om benen skulle gilla det. Men jag tänkte att jag ju kan hänga med som mental pepp om kroppen skulle säga i från. Det gjorde den inte så efter tio minuter uppvärming körde vi tillsammans 7*7 minuter tröskelintervaller med två minuter vila.
Jag blundar visst men det bjuder jag på. 🙂
Jag konstaterade att jag är väldigt ojämn i mina varvtal även när det inte känns som att jag tappar fart. Jag tycker även det är svårt på en spinningcykel att verkligen ta ut mig. Men jag har ju inte kört spinning så länge så kommer nog in i det framöver med hur jag ska tänka. När jag springer vet jag direkt vilken nivå jag ska ligga på för att det ska bli jobbigt. Jag har inte hittat den nivån än på cykeln. Nu låter det som att jag inte fick jobba på dagens cykelpass men det var jobbigt och jag blev flåsig. Men jag skulle vilja hitta det där lilla extra.
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Ett impulsivt spinningpass

  1. Du är så inspirerande med din träning! Spinning verkar sjukt påfrestande så tvek på att jag hade klarat de 😅 Håller med om att byxorna va så fina!

  2. Spinning är ju så bra träning men jag har verkligen inte tiden till pass idags läget, måste få till det, är ju ren planering som gäller för att få ihop det. Prio måletni april är TRÄNING här

  3. Först och främst måste jag bara fråga vart dina byxor kommer i från?Hann du duscha eller struntade du i det och duschade efter träningen i stället?Jag hade också väldigt svårt att hitta bra nivå på cykeln

    1. Jag har beställt byxorna från en webbutik som heter Shein. Det är typ som wish men inte riktigt lika billigt. Fick tre par tights för samma summa som ett par kostar i vanliga fall. Nackdelen är att de är lite genomskninliga så de är inte "squatsäkra". Jag struntade i att duscha och gjorde det efter spinningpasset istället.

  4. Har aldrig varit på ett spinningspass faktiskt. Däremot kanske jag vågar pröva att springa i skogen i år, för allra första gången 😅.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: