Vilken härlig eftermiddag/kväll vi hade hos mina föräldrar. Marcus kom såklart också dit och så firade vi min pappas födelsedag. Han fyller år imorgon men jag har match och så är Samuel hos sin biologiska pappa så det passade bättre idag. Mamma hade lagat så god mat: det blev lax i ugn och så en smarrig sås med grädde och creme fraiche. Som alltid så får barnen världens aptit när de är hos mormor och morfar. Mamma hade även gjort tårta såklart och jag funderade över om jag skulle fuska eller inte men jag valde att stå över tårtan och istället äta lite färska hallon och grädde. Hallonen var goda men inte grädden. Spännande hur annorlunda saker och ting smakar när kosten förändras. Men det kommer jag skriva mer om i mitt veckoinlägg.
I paketet rymdes en ny datorskärm. Pappa har sitt jobb vid datorn (skriver böcker bland annat) och behöver en stor och rejäl skärm. Det blir många timmar varje dag så det var verkligen en värdefull present.
Jag ligger nu i sängen och tänkte ta och försöka sova men behöver en stund och varva ner först. Häromdagen beställde jag en bok som jag hämtade ut idag. Den ser jag fram mot att läsa och presentera för dig sedan. Men det blir inte ikväll utan under helgen.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Presentpappret var så fint. Pappa blev säkert glad för den fina paketen.

 2. avatar

  Härligt present papper 😀 sv; Jadå de kommer så fort produkterna kommer, så du får hålla utkik stumpan 😀

 3. avatar

  Så mysigt ni haft det, förstår att presenten blev uppskattad 👍

 4. avatar

  Ja vad gott med lax jag blir själv lite hungrig nu när du berättade vad ni fick. Ska bli spännande sen att få höra om den bok du har hämtat idag 🙂

 5. avatar

  Vad härligt att få fira pappa. Han måste ha blivit jätteglad för sin skärm. Kram på dig

 6. avatar

  Men så duktig du var som kunde stå emot mammas goda tårta på din pappas födelsedag. Grattis till din far. Vilken passande och bra present han fick av er med tanke på hans yrke.

 7. avatar

  Så roligt med födelsedagsfirande 🙂 Grattis till din pappa 🙂 Min mamma fyller också år imorn så då ska vi fira henne 🙂

 8. avatar

  Låter som ett härligt kalas och gissar han blev glad för sin nya skärm!
  Hoppas nedvarvningen går bra och att du sover gott inatt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: