Godmorgon! Idag ringde klockan kvart över fyra. Hu vale, vad tidigt. Men jag har sovit bra. Somnade som en sten med datorn i knät medan jag höll på att skriva de sista kommentarerna i FB-grupperna. Vaknade till en timme senare och skrev färdigt och sen somnade jag om igen, haha. Anledningen till den tidiga uppgången är att jag ska åka till Sollentuna för närträff. Idag ska vi prata om suicid vilket känns tungt och jobbigt. Så därför byter vi ämne. Minns du ketogröten jag skrev om för ett tag sedan? Att steka plättar av samma smet blir otroligt gott. Till 1 person behöver du:
3 ägg
2,5 msk kokosmjöl
2 msk kokosmjölk
Mixa ihop smeten och stek sedan plättar i rikligt med smör. Toppa med frukt och bär eller nötter. Kör du ketostyle: toppa med smör. Det blir otroligt gott!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Oj när din klocka ringde hade jag bara sovit en liten stund, haha. Jag har blivit nattuggla vilket är vansinnigt när man ska jobba tidigt. De där plättarna måste jag prova, låter gott 😀

 2. avatar
  säger:

  Då ringde din klocka 10 minuter förre våran klocka.Måste bara frågan vad suicid är för något?Har aldrig hört det ordet innan

 3. avatar

  Nämen lägg aaaaaav vad gott det skulle vara med plättar, precis, just,nu!
  Såg i ditt sista inlägg att du sprungit 40(!) intervaller? Jag tänker att jag ska döpa om dig så om jag nämner något om dig så heter du numera ”Mitt Alter-ego” det blir jättebra! ”Vet inte vad som hände igår men Mitt Alter-ego sprang 40 intervaller igår!”

 4. avatar

  Det ser verkligen gott ut.

 5. avatar

  Hiskligt tidigt du var tvungen att kliva upp. Spännande plättar. Jag åt bananplättar för en stund sedan till sen frukost de är också nyttiga och så goda.

 6. avatar

  Åh det där lät ju supergott verkligen!! Borde ju funka fint med att steka i oliv eller kokosolja också, så passar det min kost med. Måste prova idag minsann! Tack för tips!

 7. avatar

  Så gott det såg ut 🙂 Haha ja då är man trött om man somnar med datorn i knät

 8. avatar
  säger:

  Åh, ja låter tungt men hoppas du kan ta in allt på ett bra sätt också. Det är nog inte minst väldigt intressant på sitt egna vis.
  Vilka lätta plättar! Kokosmjöl har jag nog inte sett men får spana lite bättre i affären nästa gång och testa!

 9. avatar

  De där låter riktigt gott, ska ta och prova det :D. Så kul att du också befinner dig på studier, men ämnet låter onekligen tungt som du skriver. Jag är i skrivande stund i Västerås tills imorgon, vi ska bland annat få mer kunskap om hemmasittare :).

 10. avatar

  Men åh så gott med just plättar, var en evighet sedan för mig! Hoppas du får en fin dag 😊

 11. avatar

  Vilket bra recept på plättar. Ser ut som en väldigt god frukost. Oj så tidigt du gick upp i dag. Skönt att du somnar fort på kvällarna 🙂

 12. avatar

  Åh vad gott🤤 blir nog plättar här hemma med idag!

 13. avatar

  Hua mig det lät omänskligt tidigt. Hoppas dagen går bra!
  De där plättarna såg goda ut, ska absolut testa någon dag.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: