Godmorgon, jag gick och la mig tidigt igår kväll för att orka upp och arbeta med min nästa uppgift som handlar om personlighetssyndrom. Jag jobbade väldigt effektivt och ska nu bara skriva en inledning och så måste jag reflektera kring ämnet också. Ja, korrekturläsa också såklart.
Jag fick häromdagen besked om att min senaste uppgift kring förstämningssyndrom blev godkänd. Jag var så rädd att behöva komplettera eftersom att jag bland annat inte skrivit en referens riktigt rätt. Men det behövde jag inte så jag känner mig så lättad. Nu väntar jag bara på att på få veta om basgruppsarbetet är godkänt. Känns riktigt skönt faktiskt.
Idag är det minusgrader och snö, jag är ledig från jobbet och ska ta med Rickard ut på äventyr i stan. En del i spelet som jag bloggade om för ett tag sedan. Det ser jag fram emot. Önskar dig en härlig dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Stort grattis till godkänt arbete 👍 bra jobbat ❤

 2. avatar

  Vad roligt att du blev godkänd, ett stort grattis till dig! Förresten, vad är det du använder för att ställa upp din bok sådär smidigt på.. Nyfiken nu =)

 3. avatar
  säger:

  Åh vad härligt att du fick godkänt :D!

 4. avatar

  Ja du har onekligen varit effektiv!😄 Så härligt att uppgiften om förstämningssyndrom blev godkänd! Det är en sån skön känsla när man får veta det. Hoppas att ditt äventyr med Rickard idag blir roligt!😃

 5. avatar
  säger:

  Åh det är bästa känslan när man blir godkänd på en uppgift som man kanske kände sig lite osäker på 🙂
  Hoppas den här uppgiften går lika bra 🙂
  Ha en fin dag,
  kram kram

 6. avatar

  Effektiva mornar är verkligen såå härligt! Hoppas du får en fortsatt bra dag med alla dina roliga planer för dagen! 😀

 7. avatar

  Heja dig – jag sa ju att det skulle gå strålande! Visst är det skönt med produktiva morgnar? Då kommer man igång på riktigt och ofta kan man hålla uppe produktiviteten hela dagen. Jag springer runt och städar här hemma nu och ska alldeles strax sätta mig med en hockeytext som ska publiceras.

 8. avatar

  Men guuu vad härligt att höra att du är godkänd! Det gör mig verkligen så himla glad =) kram finaste <3

 9. avatar
  säger:

  Skönt att du fick gjort en del och att du blev godkänd. Ännu skönare låter det att vara ledig, hoppas ni får en trevlig dag <3

 10. avatar
  säger:

  Ååh vad kul med godkännt! 😃 skam den som ger sig! Jag tror nog att du blir godkännd på både grupparbetet och det du håller på med nu! 😊 heja heja! 😊

 11. avatar

  Så skönt att du fick godkänt på den uppgiften. Hoppas att basgruppsarbetet också blir godkänt. Här var de med minus och snö, fick en mindre chock när jag såg de i morse 🙈

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: