31 mars 2023

10 minuter mage

Idag har jag spelat in ett kort och effektivt pilatespass för mage. Det är inte det bästa passet jag gjort rent tekniskt. Men det kändes i min mage så det blev riktigt bra ändå. 🙂 Testa gärna!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “10 minuter mage

  1. Den där magen behöver verkligen tränas känner jag. Dålig hållning och ständig värk är inte så bra.

  2. ser kul ut att träna pilates. jag tränar docks inte det. men blir lika fashinerad varje gång jag kikar in på din blogg
    har uppehåll med träningen på gymmet just nu

  3. Va bra att du visar upp detta ,det är inte så enkelt som man oftast tror , handlar mkt med om man gör det rätt i övningen .

  4. Så spännande. Jag sparade ner länken och tänker testa ditt pass imorgon. Min mage behöver verkligen sig en genomkörare.

  5. Har sagt det förut men säger det igen, jag älskar när du visar i videos. Det är så mycket enklare att lära sig då och man känner sig inte så ensam när man tränar. Vill hemskt gärna ha fler videos 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: