och Mat

Ett middagstips

Sofia önskade middagstips så idag tänkte jag bjuda på dagens kvällsmat: nämligen kycklingfärsbiffar med ugnstekt potatis och morötter. Till det blev det en härlig gräddsås.
Jag kokte haricot verts till mig, skirade smör och la allt på en bädd av spenat. Det blev så gott!
Du behöver:
500 gram kycklingfärs
1 ägg
kryddor: chilipulver, peppar, paprika, salt (jag har inga mängder utan kryddade på känsla)
Rör ihop ägg, kryddor och färs, stek i rejält med smör.
Servera med de tillbehör som du tycker om. Jag hade gärna haft tzatziki till med.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Ett middagstips

  1. Åh så gott…
    Jag har inte sett kycklingfärs här… men jag har en köttkvarn, visst borde jag kunna köra kycklingfileer i den? Fick med den när vi köpte en köksassistent så det var inte något köp jag hade planerat och vet inte alls hur den funkar ännu… haha!!
    Ser super gott ut i alla fall!!
    kram kram

  2. Men herregud vad gott med massa grönt! Har alltid haft svårt för haricort verts men nu senare år har jag börjat fatta tycke för de. Skirat smör är magiskt till vad som helst!

  3. Måste testa. Har faktist aldrig gjort nått med kycklingfärs för kommer inte på hur jag skall använda det

Lämna ett svar till MoaAvbryt svar