Godmorgon! Hoppas att du mår bra, det gör jag. Har tagit tag i sömnen lite mer den här veckan så jag känner mig piggare. Jag är ledig från jobb idag, tänkte ta en paus i mitt palliativa plugg och istället jobba med uppgifterna kring psykisk ohälsa. Vi har en uppgift kring hur vi jobbar med dokumentation och en kring olika stödmetoder som finns. Jag har börjat med båda så jag känner inte att jag behöver stressa men snart är det allt julpyssel och grejer så jag vill verkligen ha tid med det. Snart har jag läst två terminer, det är inte klokt vad det går fort. När skolan startar igen i januari så är det bara två terminer kvar. Galet ju!
Vi skulle egentligen firat både min och Idas födelsedag här men det blev så av olika anledningar att vi istället åkte hem til mamma och pappa och firade där istället. Rickard åkte och köpte smörgåstårta och fixade en tårta med en bild på Ida på. Jag smakade faktiskt på brödet i tårtan men nu när jag inte ätit bröd på över två månader smakade det inte gott. Jag gjorde min egen variant, mamma kokade ägg och så åt jag ägg, räkor och smör.
Idas presenter, huset och drakarna har hon lekt mest med och igår när vi kom hem från mamma och pappa så byggde vi ihop bläckfisklegot.
På morgonen igår fick jag presenter av Rickard och barnen, fick en ny gpsklocka då min gamla försvunnit på något konstigt sätt. Den är verkligen ingenstans så tror jag tappade den när vi sprang loppet i Österbymo. Iallafall nu är jag 36 och det känns helt okej faktiskt, jag hade värre åldersnoja när jag fyllde 25…..
Nu vill du väl veta hur min föreläsning gick? Konstaterade att jag verkligen avskyr att prata i grupp. Jag var så nervös och efteråt kände jag mig bara hur dålig som helst. Det var jag ju inte utan det var mer känslan. Tyckte inte att jag fick fram allt jag ville säga. Men, men, nu har jag gjort det en gång så nästa vecka när jag kör för nästa grupp så kommer det garanterat kännas bättre. Hehe, om jag skulle göra en föreläsning kring pilates och ketogen kost, då tror jag inte att jag skulle behöva några stolpar alls..
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Oh stort grattis vännen, hade missat att du med fyller år ❤ härligt att föreläsningen gick bra ❤

  1. avatar

   Tack rara du! 🤗❤

 2. avatar

  Grattis i efterskott till er båda
  woow så otroligt vacker du är på bilder

 3. avatar

  Vilka fina saker hon fick =) Grattis på födelsedagen till er båda =) vad gott med smörgåstårta =)

 4. avatar

  Jisses vad tiden går fort, bara 2 terminer kvar? Hänger liksom inte alls med. Kan tänka mig att brödet inte smakade så himla bra när du varit utan så länge

 5. avatar

  Att prata inför grupp tycker jag är jobbigt också men känner som du. Fick jag prata om mitt skrivande och det jag är mest intresserad av skulle det gå hur bra som helst 😀

 6. avatar

  Halva tiden är gjord. Måste kännas bra. Härligt med lite födelsedagsfirande

 7. avatar

  Tycker att du verkar vara en så härlig människa, en sådan man vill vara vän med.

 8. avatar

  Skönt att du har bara två terminer kvar. Hoppas de går bra för dig och att du får en bra torsdag. Kram

Kommentera

%d bloggare gillar detta: