… att jag ska hålla en föreläsning på jobbet om palliativ vård? Så jag håller på och läser det nationella vårdprogrammet för palliativ vård som Cancercentrum tagt fram från pärm till pärm. (Eller inte precis just nu för det här inlägget är tidsinställt så när du läser det är jag på jobbet) Jag och chefen bestämde en timme som jag ska föreläsa och att fylla den timmen kommer nog inte bli några problem. Först trodde jag att det skulle bli svårt men nu när jag sitter med vårdprogrammet känner jag att jag måste begränsa mig istället. Börjar se fram mot det även om jag samtidigt är nervös över det. Vill inte på föreläsningen läsa innantill….
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vilken intressant föreläsning du ska hålla😊 Det måste finnas jättemycket att berätta om. Så roligt att du fick uppdraget att hålla föreläsningen!

 2. avatar

  Åh, låter ”spännande” eller kanske intressant är ett bättre ord i sammanhanget!
  Modigt av dig att ha föreläsning.
  Jag ska börja en kurs här och lära mig språket. Men såg att eleverna måste göra typ redovisning inför klassen så
  Nu vet jag inte om jag vågar. (Jag var sån som alltid var sjuk när man skulle redovisa i skolan). Livrädd för att stå i centrum.
  Så jag är riktigt imponerad av er som faktiskt vågar.
  Kram kram

 3. avatar

  Men du så roligt :D. Vilken grej att du ska få göra detta :D. Är det för att du även läst högskolekurs i ämnet? Känns som du är helt rätt för detta 🙂

 4. avatar

  Men åh så modigt av dig att föreläsa! Och att din chef verkligen tror på dig – önskar dig ett stor lycka till ♡

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: