Den här veckan har jag verkligen fullt upp. Imorgon tex så ska jag till Sollentuna för närträff och på kvällen ska jag träna pilates med Julia. På torsdag har jag ett ganska långt jobbpass och på kvällen pilates. Fredag ska jag döma cup och helgen har jag två delade turer på jobbet. Som du kan läsa har jag med andra ord inte alls många möjligheter att springa några pass. Sannolikheten att jag kliver upp imorgon typ vid fyra för att springa är väldigt liten. Så vad jag gör jag då? Jo, jag rev faktiskt av en femma på löpbandet efter jobbet, vid nio. Därför sitter jag också här lite för pigg….. Men jag är glad att jag sprang en runda. Det var precis det jag behövde!
 
Bilden visar min lunch idag. Keto är inte vackert på bild men min kropp är så glad åt sättet som jag äter på. De senaste dagarna har jag dock känt mig nedstämd. Jag är med i en ketogrupp på FB, just nu är den inte öppen för alla men kommer eventuellt öppnas upp. Jag fick jag pepp av hon som har gruppen och efter det kändes det så mycket bättre. Jag berättade att jag var nere för att jag blev dumpad av en vän och hon var ganska säker på att det inte är keto som är problemet utan det är just att jag inte har några tröstande kolhydrater att ta till. Så det är bara att kämpa på så är jag snart tillbaka. Löprundan ikväll gjorde susen för humöret och energin iallafall.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Grym att du får till all träning, du är en inspirations källa helt klart. Ser ändå rätt gott ut tycker jag.

 2. avatar

  Så skönt och ha fult upp i bland 🙂 Den där tallriken ser verkligen super god ut mums 🙂

 3. avatar

  Va duktig du är som lyckades få in träning trotts lite tid för det heja dig❤️ jag tycker faktiskt maten blev bra i bild, ja tycker i alla fall det såg jätte gott ut 😍😍

 4. avatar

  Du har verkligen fullt upp du med denna vecka, det har även jag. Tycker det ändå ser gott ut det du har på tallriken faktiskt till lunch vad är de gråa bitarna? Kyckling? Tonfisk?

  1. avatar

   Det är nötkött. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: