Bättre sent än aldrig ju men tänkte faktiskt att det kan vara kul att få se vilka inlägg som är mina favoriter från oktober. Kanske hittar du något nytt favoritinlägg du med.
En guide till att göra teasers – Vill du också lära dig min favoritövning? Då är det här inlägget något för dig!
Roligaste inlägget är helt klart ”En dag i statsministerns skor”. Det var många som hade röstat på mig om jag ställde upp i val. 🤣😜
Det är inte mitt ansvar! – Oktober präglades lite av en sak som jag blev så besviken över vilket var upprinnelsen till detta inlägg.
Jag skrev också ett inlägg om min resa till att bli pilatesinstruktör.
Kontroversiellt – jag störde mig på när man kritiserar saker och ting innan man har hela bilden framför sig. Hur det kan ses som kontroversiellt att återgå till det naturliga. Blir fortfarande lite gramse när jag tänker på det.
Ett besök i Tivedens naturreservat – På höstlovet passade jag på att ta lite ledigt så vi passade på att göra en massa roliga saker med barnen. En vandring på Trollkyrkorundan var ett av dom!
Få in mer träning i vardagen – Det här inlägget är ett önskeinlägg. Det var Junitjejen som ville att jag skulle ge lite tips på hur man kan få in mer träning i vardagen.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Så roligt inlägg att tipsa om lite äldre inlägg 👍❤
    Älskar dina härliga pilateskort ❤ önskar vi bodde närmare så jag kunde gå på dina pass ❤

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: