Igår var jag i Sollentuna för att förkovra mig i rehabilitering och återhämtning. Vi fick lyssna på en föreläsare som berättade om sitt jobb som case manager (lite spindeln i nätet , samordnare kan man man säga) på en psykosmottagning i Stockholm och det lät som ett otroligt spännande jobb. 
Efter närträffen hade jag bokat in pilates med Julia. Det var först klockan åtta på kvällen så jag hade lite tid att spendera innan det var dags. Först skulle jag ju hitta till studion över huvudet taget. Det blev några varv fram och tillbaka då gps:en tyckte jag skulle köra på en väg som var avstängd. Just det var i en tunnel med där jag tappade mottagningen så rutten kunde inte göras om heller. Men till slut så kom jag fram. Nästa problem var ju att fickparkera. Det är inte min starka sida så det var ju tur att jag hade gått om tid på mig. I väntan på min klass så satt jag och läste om rehabilitering och fick en massa intressanta tankar kring om man kan ta med sig en del av tankarna kring återhämtning och rehabiltering till äldrevården. Funderade även på hur det skulle kunna se ut och vilka svårigheter som finns.
Julia hade en kund innan så medan jag satt och läst lite fylldes jag ännu mer av en längtan att kunna bygga upp ett företag kring pilates och få göra det på heltid. Jag ska inte ge upp om min dröm! Julia körde en klass med mig och visst kändes det efteråt att musklerna verkligen jobbat. Eftersom att jag är så ovan apparaterna blir det mycket att bekanta sig med övningarna och känna på apparaterna. Jag fick lära mig lite tricks kring en av övingarna på matta som jag känner att jag vill hitta det där lilla extra i. Hur bra som helst och så gjorde vi ett gäng nya övningar. Det var bara så bra även om jag känner mig lite lost. Vill dit igen men nu kommer det tröja ett tag innan nästa gång.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: