För dig som läst min blogg ett tag är det här klippet ingen nyhet. Klippet är dock så bra och går aldrig ur tiden så återigen lägger jag upp det här. MInns första gången jag såg det, det var en kväll i lokalen här i stan och jag jobbade aktivt med Forever. För mig var klippet så starkt att jag satt med tårar i ögonen.
Det handlar om att våga chansa och att våga ta risker. Att inte fastna utan utmana sig själv. Men framförallt att inte känna att man ångrar sig på grund av att man inte vågade. När chansen kommer väljer man det trygga och det man känner till istället för att ge sig ut på okänd mark.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: